Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(695)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(695)
    • 5 Gwiazda(628)
    • 4 Gwiazda(43)
    • 3 Gwiazda(10)
    • 2 Gwiazda(6)
    • 1 Gwiazda(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2020

    Przybył szybko... Opóźnienie nastąpiło po tym, jak wpadł na kkkkkk po strajku. Maszyna jest świetna do użytku w Hobbes... Ma duży moment obrotowy, a to nie jest podróbka. Kolor zmienia się trochę w rzeczywistości, ale nic w stylu Vogue. Był pełen akcesoriów w reklamie i wtyczkę. Funkcja zmienia klawisze i szybkość mojego zacięcia trochę, miejmy nadzieję, że z użyciem lepiej. Podoba mi się produkt, a najlepsze jest to, że kosztuje bardzo mało! Blz koszt korzyści.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Качество сборки хорошое, аккумулятор слаботоковый,при сверление металла 1.5мм конусным сверлом отключается и сильно нагревается .При сверление около 7 минут нагревается до70градусов.Про заявленную ёмкость батареи ничего сказать пока не могу,но думаю что не соответствует.В целом шуруповёрт не плохой.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Tworzywo nie jest złe, ręka dobrze siedzi, mała myśl będzie większa, bateria składa się z czterech baterii z równowagą w ładowaniu, wszystkie tryby jeszcze nie sprawdzone, a więc polecam urządzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Jak tylko ją otrzymałem, to szybko powiedziałbym, że otworzyłem, trochę popracowałem, wygląda całkiem nieźle, oczywiście pozwolę chłopcom zdecydować, czy jest dobra czy nie, i nie będę go często używał. Pierwsze wrażenie jest jednak pozytywne. Wrócę, jak tylko częściowa część zostanie użyta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Wielu mi powiedziało. Dlaczego kupujesz z Chin? Bo jest tani i dobry. Od nas potrzebuję rok lub dwa, żeby mieć tyle pieniędzy. I potrzebuję tylko trochę w moim domu. Nie jestem pracownikiem. Dla mnie to jest takie dobre. Napięcie nominalne 18V, 21V naładowane, ładowarka 22V! Otrzymałem w ciągu 5 dni 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Produkt dotarł w idealnym stanie i w ustalonym czasie dostawy. Testowany i zatwierdzony, polecam ten produkt zakupiony w Baggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2020

    W porządku, balowy show

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    Maravilhosa, nota 10 em tudo...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    very fast shipping very good delivery service good item no damage recommended item

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2019

    Good Power drill for this price.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$60.94
    • US$31.99
    • US$99.99
    • US$39.99
    • US$37.99
    • US$68.89
    • US$32.99
    • US$20.95
    • US$499.00
    • US$54.14
    • US$33.99
    • US$115.99
    • US$28.99
    • US$91.99
    • US$41.99
    • US$40.99
    • US$79.64
    • US$42.54