Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/06/2021

    Uwielbiam to, pokrętła sterujące działają idealnie dla mnie, to się ładuje, lubię prostotę Jedno pokrętło włącza i kontroluje poziom mocy i inne do kontroli temperatury kolorów, ma dużo mocy, dla strzałów będzie działać bardzo dobrze, Ale do większych rzeczy i nie zamykania zdjęć będziesz potrzebował kilku z tego lub większego światła, ale kupiłbym jeden z VIJIM na pewno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Microbd
    FR
    16/07/2021

    Znalazłem to tak dobre, że poleciłem jeszcze dwa 😀 Używam ich również do robienia zdjęć obiektów, ułożonych oddzielnie, aby uzyskać cienie lub nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Jak na takie pieniądze, to super płynna kontrola temperatury.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Bardzo jasne, gładkie oświetlenie. Nie upuszcza cienia soczewki (typowa soczewka 18- 55). Większy niż się spodziewałem (dodatni). Bardzo szybka dostawa. Bardzo dobrze chronione opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Otrzymałem zamówienie w 7 dni w dobrym stanie. Działa zgodnie z opisem. Bardzo łatwy w obsłudze, nawet bez odniesienia do instrukcji użytkownika. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Naprawdę dobra jakość. Światło jest zadowalające, szczególnie za cenę. Zrobią to, do czego ich potrzebuję. Jeszcze raz różnica w bangood jest taka, że mają prawdziwe recenzje i dostajesz to, czego oczekujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Niezła rzecz, światło wystarczy dla prostego filmu w krótkim dystansie. Reguluje się dobrze między ciepłym i białym światłem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Decent build quality Light works as described Battery better than expected Charging time a bit longer than anticipated Packaging decent, even has the USB cable and a small leaflet Only thing missing are gel filters but they are not required

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Powiem tylko, że to działa i jest dobre. Mam tylko nadzieję, że to potrwa 💕

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Tego właśnie chciałem, bardzo dobrze. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 728
    • Ft26 272
    • Ft7 767
    • Ft57 675
    • Ft5 922
    • Ft96 126
    • Ft8 879
    • Ft64 083
    • Ft12 949
    • Ft21 831
    • Ft9 289
    • Ft54 470
    • Ft6 085
    • Ft100 292
    • Ft6 405
    • Ft8 328
    • Ft51 070
    • Ft62 805