Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Super jasny, usb c, czuje się solidny, kolorowy ekran oled, ten produkt jest PAKIETowany kupię 10 LOL to jest niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Ładny produkt, ale bateria nie jest dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Bardzo dobry produkt, zbudowany z materiałów doskonałej jakości, jego waga jest bardzo dobra; należy pamiętać, że ta wersja nie jest magnetyczna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Trudno powiedzieć to, czego nie zostało powiedziane w innych recenzjach. To było najtańsze światło wideo RGB jakie mogłem znaleźć, z funkcjami, których potrzebowałem, i do tego dostarcza. Bardzo zadowolony. Jedynym minusem (który jest niewielki) jest to, że ładowanie jest bardzo powolne. 3 godziny na pełne ładowanie nawet przy użyciu potężnej ładowarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Kupiłem tę lampę do wideokonferencji, zdjęć i filmów stworzonych na iPhone. Jestem zaskoczony jakością tego produktu, naprawdę dużą wartością w tej cenie. Solidne, dobre materiały, naprawdę dobre światło ze wszystkimi ustawieniami, które mogą być potrzebne jako półprofesjonalny twórca. Rozmiar iPhone X Max, mieści się w mojej codziennej torbie. I pracuje jako powerbank. Czekał około 2 tygodni na dostawę do Polski. Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Dla przenośnego światła do fotografii, są one zgodne z recenzjami, które inni umieścili w internecie. Są jasne, dobrze łączą się z systemem gorących butów, a jakość budowy jest dość wysoka. Zmienna barwa jest również mile widzianym dodatkiem, chociaż programowanie mogło zrobić z nieco lepszym systemem, nadal wystarczająco elastycznym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Idealne do wszelkiego rodzaju wewnętrznych sytuacji. Szeroka różnorodność kolorów i efektów. Robi się gorąco, gdy używasz go bez przerwy. Bateria jest do przyjęcia. Łatwy w obsłudze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Absolutnie zachwycająca lampa, można nawet zamienić się w ten sam róż/fiolet moich włosów!! To nie jest moje główne światło, ale przydatne do dodania koloru..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    I like it, except: Interfase is difficult to use and doesn't remember last settings when you switch back to a mode. Gets REALLY hot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Bardzo polecany produkt. Światło jest jasne i miękkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 073
    • Ft6 313
    • Ft8 308
    • Ft69 814
    • Ft6 978
    • Ft5 755
    • Ft4 319
    • Ft11 467
    • Ft35 324
    • Ft87 268