Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2021

    Przetestowałem je z inżynieryjnymi kwadratami i są w 100% dokładne zarówno dla 45, jak i 90 stopni zacisku. Są one dobrze wykonane z anodowanego aluminium i są idealne do zaciskania, aż klej wyschnie lub podczas dodawania mocowań, takich jak śruby / gwoździe itp. Ponadto przybyli z Chin do Wielkiej Brytanii w niecały tydzień, co zrobiło na mnie wrażenie. Bardzo polecam je na znacznie droższe tego typu narzędzia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Produkt otrzymany w krótkim czasie, doskonałe wykończenie i solidność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    [Bleep] [Bleep]

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Bardzo dobre wykonanie i jakość wykonania Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Kajak jest w dobrym stanie. Rzeczy zapakowane w pudełko Denna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Wspaniała jakość. Idealne do tego, do czego są zaprojektowane. Zalecałbym jednak dodanie czegoś ofiarnego między stopami zaciskowymi i obrabianym. Stopy będą oznaczać pracę inaczej. Poza tym, polecone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Bardzo miło zaskoczony, to pierwszy raz, kiedy korzystam z tej firmy, ale nie ostatni. Świetny produkt, dostarczony szybko i dobrze zapakowany. Dzięki, chłopaki, świetne doświadczenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko. Paczka była znakomita. Ogólnie rzecz biorąc, zaciski są dobrze wykonane. Psy zaciskowe są ze stopu odlewu. Są trochę szorstkie, dlatego powłoka proszkowa nie jest w 100%, ale wystarczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Bardzo dobra jakość i praktyczny produkt do montażu na pudełkach, szybka dostawa w Belgii przez ups

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Pięknie wykonane, solidne, aluminiowe, z dokładnością do 90 i 45. Zbliża się czas dostawy. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 305
    • Ft17 031
    • Ft21 573
    • Ft12 488
    • Ft8 289
    • Ft5 297
    • Ft8 519
    • Ft12 868
    • Ft11 731
    • Ft12 488
    • Ft6 329
    • Ft5 674
    • Ft6 529
    • Ft7 188
    • Ft12 111
    • Ft22 612
    • Ft11 796
    • Ft75 382