Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(270)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(270)
    • 5 Star(248)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2021

    Wrażenie spoko, nie jest idealny, odchyłka bardzo minimalna na długości 600mm. Do tego co używam 100% pozytywny. Przydatność w meblach 100%. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Wysyłka dotarła w ciągu 11 dni Ponieważ opakowanie jest dobre, ale towar był nietknięty Nie użyłem go, ale jakość jest oczywiście doskonała i ciężka Użyję go wkrótce wystarczająco

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Czarna aluminiowa podstawa jest ubita. Istnieją 2 wypukłe krawędzie na podstawie linijki, aby dokładnie wyrównać kwadratową do płaskiej linii dolnej. Są one dokładne i sprawdzone pod kątem inżynierii (BS939 stopni B).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Ten kwadrat T jest znacznie wytrzymalszy niż się spodziewałem i pomimo jego długości (zamówiłam wersję 1760mm) był martwy, prosto z pudełka. Wszystkie oznaczenia wydają się być dokładne, a przebite otwory ułatwią znakowanie przedmiotu obrabianego. Dodatkowym plusem było to, że wkładka 0,5 mm, która pasuje do dziurek, chociaż spodziewam się, że to pójdzie tak jak wszystkie moje ołówki - stracę to :-) Komunikacja z Banggood była doskonała. Skontaktowali się ze mną, aby dać mi znać, że z powodu popytu - podejrzewam, że to dlatego, że produkt ostatnio otrzymał świetne recenzje na YouTube. Ale kilka dni później wysłali mi kolejną wiadomość, że moje zamówienie zostało wysłane. Podsumowując, jest to precyzyjne narzędzie w okazyjnej cenie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Jakość jest doskonała, wykończenie jest piękne. Naprawdę nie wiem, czy użyć go w warsztacie, czy powiesić w salonie. Jest bardzo precyzyjny, skalibrowany ze znanym kwadratem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Bardzo dobra jakość i dobrze zapakowane. Stopniowe otwory pomiarowe są dokładne i znacznie pomagają w znakowaniu linii. Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Przerosło oczekiwania. Mam kilka zasad i kwadratów Dzięcioła, a jakość i wykończenie są równie doskonałe. Na pewno wygląda zbyt ładnie, by go używać!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Good packaging, very well made - it's right at the right angle, impressive massiveness. For the money my absolute recommendation.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Otrzymał 600mm zamiast 760mm. Ponadto nie jest to marka Veiko.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Simply beautiful piece of kit! Appears accurate. Well packed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$17.31
    • US$25.40
    • US$17.31
    • US$43.88
    • US$24.99
    • US$65.54
    • US$15.00
    • US$39.99
    • US$23.99
    • US$33.99
    • US$19.99
    • US$26.99
    • US$45.99
    • US$20.39
    • US$31.17
    • US$27.59
    • US$49.44