Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(741)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(741)
    • 5 Star(670)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(10)
    • 1 Star(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2022

    This is the second of these rulers that I have ordered. The 1st one ordered was the 300mm version, and based on the quality of that I purchased this one straight after receiving. There is nothing additional to add to what others say. The quality is fantastic, it is square and looks amazing. it is a shame to use as a tool the quality is that good. Just have the 500mm version to purchase now, to give me the 3 main sizes I need, but I know will not be disappointed in it. The only issue this time, was that the item took twice as long to arrive as the 300mm, but one of those and worth the wait.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    All Veiko tools seems to be of top quality. This T type ruler is no excpetion to it. the T type ruler arrived disassembled inside a well protected card box. Scales are very well marked. Ruler assembly is easy and always accurate due to the povided tip and notch alignment. It comes with a small allen wrench and the corresponding bolts. Main ruler (red colored) has a thickness of 8 mm and short "T" portion is up to 10mm thick.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Dobra jakość wykonania i ogólna precyzja wiercenia. Niestety nie mogę go wyregulować w martwym 90°; uważam, że śruby stożkowe, po dokręceniu, Wartość 89,9 °; wydaje się niewielka, ale na 400 mm jest to odchylenie prawie 1 mm, co w rzeczywistości nie sprawia, że narzędzie jest w 100% wiarygodne. Poza tym nie można oczekiwać zbyt wiele i uważa, że jest to bardzo dobrze wykonane narzędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Na początku był zaniepokojony tym, jak będzie wyglądać jakość oparta na pewnej amerykańskiej marce, ale około ćwierć ceny... Musi być absolutnie szczery i dokładny, „wystarczająco dokładny w cenie", jak niektóre recenzje stwierdziły, że nie będzie wystarczająco dobry! Kwadrat musi być kwadratowy bez względu na cenę! Byłem pod wrażeniem dokładności i kwadratowości prosto z pudełka. Wkręcony w 4 śruby i był martwy za pierwszym razem. Mierzył w kwadrat moich inżynierów i był bezbłędny. Jest też bardzo ciężki. Wykończenie wygląda na trudne do noszenia, podobnie jak grawerowanie laserowe. W sumie zdecydowanie zaimponuje i chętnie kupi inne długości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Um esquadro indispensável em qualquer projeto. Muito resistente, as marcações em milímetros com alta resolução. Estou muito satisfeito com o produto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Wrażenie spoko, nie jest idealny, odchyłka bardzo minimalna na długości 600mm. Do tego co używam 100% pozytywny. Przydatność w meblach 100%. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Bardzo dobra jakość wykonania. Prawidłowa kalibracja i prawidłowy kąt 90°. Opakowanie nienaruszone bez oznak zużycia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Doskonała jakość produktu budowlanego. Idealnie kwadratowe i płaskie prosto z pudełka. Jest to wersja 300mm i planuję uzyskać dłuższe wersje (600 i 760mm).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Naprawdę jestem pod wrażeniem, to jest mój drugi po zakupie 500mm jeden i jestem dmuchany z tym, jak dobrze zrobiony i wytrzymały był! Ten jest tak samo dobry i był idealnie kwadratowy, jak tylko został przymocowany razem. Za tę cenę, to niewiarygodne. Zamówię chyba 300mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    perfetto, ben fatto e molto bello, come le atre cose Keiko che avevo già comprato. oltre la riga con battuta e voti nella confezione c’è anche una matita con punta adeguata ai fori

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$51.99
    • US$12.99
    • US$65.54
    • US$34.64
    • US$35.99
    • US$19.99
    • US$29.99
    • US$25.99
    • US$13.99
    • US$69.99
    • US$48.64
    • US$19.99
    • US$14.99
    • US$25.99
    • US$29.99
    • US$27.99
    • US$47.99
    • US$49.99