Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/01/2022

    Zamówienie otrzymane 14 dni wcześniej niż oczekiwano. Produkt dostarczany w cienkim kartonie w plastikowym „koperta" ciasno przyklejonym wokół niego. Pianka otaczająca produkt, w przeciwieństwie do poprzednich, była bardzo słabo wycięta (przekrojone wycięcia, które nie były w stanie zabezpieczyć części i krawędzi zewnętrznych. Pomimo słabej jakości wysyłki produkt wydaje się nieuszkodzony, a po zmontowaniu wydawał się być dokładny . (ze względu na mój brak podstawki do porównania). Wyposażony w 2 dodatkowe śruby mocujące i pióro do końcówek FINE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Pros: 1) Easy to assemble, just place the red ruler part on the black base and screw it in the with included machine screws and allen key. The inset feels very precise and is a perfect fit 2) Dead square (enough for woodworking) out of the box, very easy to use 3) Aluminum feels good and it's a professional looking tool, the anodizing is very pretty and the markings are clear and easy to read Cons: 1) A few small scratches on the black anodized base - none on the red ruler though, which is perfect 2) The included scribing pen is just the pen insert? It works and you can write with it, but it's pretty cheap. I was only ever planning on using a mechanical pencil or scratch awl anyways 3) Under the marking holes, it's got a label that says '1/32 Increments.' It's not, it's 1/16", but that's exactly what was advertised so it's just kind of funny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Ten przedmiot był nieczynny przez jakiś czas, więc zajęło dużo czasu, aby go zdobyć. Jednak po przybyciu przedmiotu był w doskonałym stanie. Użyłem kwadratu maszynowego, aby zapewnić kwadrat i choć trochę czasu zajęło, aby wybrać, to jest idealne teraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Z jakiegoś powodu spodziewałem się, że to będzie mieć dziury w 1/32 przyrostach, pomimo, że opis mówi 1/16. Myślę, że oparłem to na zdjęciu z listy, które widać na nim wydrukowane. Załączyłam zdjęcie, na którym mówi się to samo. Ani otwory, ani znaki na bokach są 1/32.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Przyzwoita jakość, nie Dzięcioł, ale znacznie lepsza niż duże sklepy. Myślę, że T wkręcany kawałek nie jest idealnie na poziomie, na którym można umieścić arkusze, a tym samym nie sprawia, że prawdziwe 90° po obu stronach reguły. Część reguł jest bardzo ładna i czysto wykonana, trzeba będzie potwierdzić dokładność otworu / znaku z użyciem. Za tę cenę, pewnie, chciałbym jeszcze raz i polecam go również. Dotarcie zajęło kilka tygodni i cieszyłem się, że nie był zgięty ani pobity, gdy dotarł do moich drzwi. Posiadał jeden mały wgniecenie powyżej 30", nieźle biorąc pod uwagę przebyty przebieg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Ta zasada 24 cale jest trochę za krótka. Liczebność wynosi tylko do 23 i 3/4, a aktualna długość reguły to 23 i 7/8. Poza tym reguła jest nieco niespełna 24 cali to jest bardzo dobrze zbudowana reguła t. Sprawdził kwadrat i jest w porządku, więc dokładność jest bardzo dobra. Produkty Veiko wydają się być dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Recenzja VEIKO TS Imperial (12 cale) Wewnętrzna wyściółka prawie nie istniała. Materiały uderzały o siebie przez cały czas w moje miejsce. Na szczęście nie doszło do poważnych zniszczeń. Powłoka proszkowa jest nadal nienaruszona, nie ma wiórów ani zadrapań, ale są 2-3 smugi z czarnego pręta wspornika na linijce. Jeszcze nie zweryfikowałem dokładności, ale wygląda obiecująco. Jakość, dopasowanie, wykończenie = 9-9,5/10 Koszt = 9.5/10 (Koszt) Prędkość wysyłki = 7,5 - 8/10 . (Wiem, że to musi iść daleko i nie przeszkadza mi to) Zamówiłem jeszcze 2 z VEIKO (dłuższe wersje) i nie mogę się doczekać ich otrzymania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Przybyli dobrze zapakowani w wyściełane pudełko. Montaż trwał tylko kilka sekund. Użyłem mojego kwadratu, żeby to sprawdzić i było idealnie kwadratowe. Skala zaczyna się od poprzeczki, tak jak powinna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Mam zarówno wersje 24„i 600mm. Oba są kwadratowe, a skala jest dokładna. To dobre narzędzia. Zamówiłam 12" i 300 mm teraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Good quality materials used but you will need an accurate machinist square to set this tool correctly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$19.99
    • US$16.99
    • US$14.99
    • US$5.74
    • US$114.99
    • US$20.99
    • US$29.99
    • US$5.76
    • US$115.99