Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(447)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(447)
    • 5 Star(380)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(10)
    • 1 Star(19)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Dobra jakość konstrukcji... Wzmocnione opakowania... dotarły w idealnym stanie. Przesyłka była szybka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Przyszło tydzień wcześniej. Sprawdziłam to narzędziami skalibrowanymi. To jest kwadratowe. Łuski na obu krawędziach są dokładne. Nie sprawdziłem wszystkich dziur, ale nie widzę powodu, by podejrzewać, że nie są dokładne, jak reszta. Policzki są prawidłowe z ostrzem. Jest bardzo lekka. Wygląda na to, że wszystko jest z aluminium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Precyzyjny produkt i bardzo dobrze wykonany, przybył szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Zamówiona na 7 wieczorem, przyszła w południe 10-tego. Z magazynu w Wielkiej Brytanii na adres w Wielkiej Brytanii. Szybko i bezboleśnie. Jakość jest naprawdę fajna. Przyszedł z małym kluczem hex, aby umożliwić regulację, ale z pudełka nie wymaga regulacji. Sprawdziłam, czy jest kwadratowa i było idealnie. Oznaczenia wyglądają na wyryte laserem, a nie stemplowane, co sprawia, że jest bardziej dokładne. Zewnętrzne oznaczenia mają pomiary zaczynające się od krawędzi linijki, a wewnętrzne oznaczenie zaczynające się od zera od uchwytu, co jest bardzo poręczne. Moje bliskie zdjęcie pokazuje, co mam na myśli. Wcześniej używałem kwadrat kombinacji, ale teraz będę używać tego veiko jako mój podstawowy pomiar i narzędzie do znakowania kąta w mojej pracy drewna, jest to lepsze narzędzie. Jest to naprawdę ładne narzędzie, dobra cena, wysoka jakość. Naprawdę bardzo szczęśliwy i pod wrażeniem. polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Dobrze, że to się skończyło. Dobrze zapakowane. /Światło./ /(ang.). Drobna wada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Bardzo dobrze pakiet, tak zadowolony z produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Zdecydowanie produkt wysokiej jakości, dobre opakowanie i bardzo ochronne. Zespół z jednej strony nie był do końca idealny, ale można go łatwo skalibrować za pomocą klucza już w pudełku, zobacz na zdjęciach. Wysoka wartość dla pieniędzy, odpowiednik bardziej znanych marek kosztuje około dwa razy tyle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Doskonałe narzędzie! testuję narzędzie o różnych kątach 90 stopni, a wynik jest dokładnie 90 stopni. Wykończenie narzędzia jest imponujące! Ergonomiczna obręcz, która bardzo pomogła i utrzymuje narzędzie stabilne na powierzchni roboczej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Precyzyjna. Podkładka jest wyjmowana. Jest przydatny w przypadku maszyn konfiguracyjnych. Skala jest czytelna, ale zależy od kierunku oświetlenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Przybył w dobrym stanie i dobrze zapakowany, wygląda świetnie, doskonały sprzęt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$21.99
    • US$23.99
    • US$11.99
    • US$13.79
    • US$45.99
    • US$19.99
    • US$11.49
    • US$29.99