Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(359)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(359)
    • 5 Star(304)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(15)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2022

    Zamówiona na 7 wieczorem, przyszła w południe 10-tego. Z magazynu w Wielkiej Brytanii na adres w Wielkiej Brytanii. Szybko i bezboleśnie. Jakość jest naprawdę fajna. Przyszedł z małym kluczem hex, aby umożliwić regulację, ale z pudełka nie wymaga regulacji. Sprawdziłam, czy jest kwadratowa i było idealnie. Oznaczenia wyglądają na wyryte laserem, a nie stemplowane, co sprawia, że jest bardziej dokładne. Zewnętrzne oznaczenia mają pomiary zaczynające się od krawędzi linijki, a wewnętrzne oznaczenie zaczynające się od zera od uchwytu, co jest bardzo poręczne. Moje bliskie zdjęcie pokazuje, co mam na myśli. Wcześniej używałem kwadrat kombinacji, ale teraz będę używać tego veiko jako mój podstawowy pomiar i narzędzie do znakowania kąta w mojej pracy drewna, jest to lepsze narzędzie. Jest to naprawdę ładne narzędzie, dobra cena, wysoka jakość. Naprawdę bardzo szczęśliwy i pod wrażeniem. polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Przyszło tydzień wcześniej. Sprawdziłam to narzędziami skalibrowanymi. To jest kwadratowe. Łuski na obu krawędziach są dokładne. Nie sprawdziłem wszystkich dziur, ale nie widzę powodu, by podejrzewać, że nie są dokładne, jak reszta. Policzki są prawidłowe z ostrzem. Jest bardzo lekka. Wygląda na to, że wszystko jest z aluminium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Zdecydowanie produkt wysokiej jakości, dobre opakowanie i bardzo ochronne. Zespół z jednej strony nie był do końca idealny, ale można go łatwo skalibrować za pomocą klucza już w pudełku, zobacz na zdjęciach. Wysoka wartość dla pieniędzy, odpowiednik bardziej znanych marek kosztuje około dwa razy tyle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Doskonałe narzędzie! testuję narzędzie o różnych kątach 90 stopni, a wynik jest dokładnie 90 stopni. Wykończenie narzędzia jest imponujące! Ergonomiczna obręcz, która bardzo pomogła i utrzymuje narzędzie stabilne na powierzchni roboczej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Zamówione nie ten kącik, który chciał (zbyt wiele opcji), ale zobaczymy, jak to będzie działać. dobre opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Kolejny produkt Veiko do dodania do zestawu narzędzi. Ten przedmiot jest wysokiej jakości i dokładne w porównaniu z innymi znanymi dokładnymi środkami. To jest ładne i lekkie waga i wygląda na część. Jest dobrze chroniony we własnym markowym pudełku. Warte pieniędzy i czekania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Kwadrat nie jest kwadratowy. Porównałem go z moimi kwadratami maszynowymi, a także z kombinacją PEC i z tego wszystkiego wynika, że plac VEIKO nie jest kwadratowy. Jak wielu innych, kupiłem ten przedmiot po obejrzeniu wspaniałej recenzji YouTubera. Nie wątpię, że niektórzy ludzie dostali dobre produkty kwadratowe, ale QA QC nie jest wystarczająco dobre.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Dobra jakość konstrukcji... Wzmocnione opakowania... dotarły w idealnym stanie. Przesyłka była szybka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Kwadrat ładnie zapakowany w kartonowe pudełko z wkładkami piankowymi. Chociaż pudełko na początku nie wydawało się wystarczająco wytrzymałe, aby wytrzymać uderzenia i nacięcia podczas wysyłki, ale nie ma żadnego widocznego uszkodzenia opakowania. Czas dostawy minął w obiecanym terminie. Sam kwadrat jest ładny, anodowana powłoka ma tylko kilka drobnych nacięcia w sumie, a kwadrat jest moim zdaniem bardzo dokładny. Krawędź zewnętrzna ma odchylenie od 90 stopni 0,02mm na 30 cm, a wewnętrzna 0,46mm na 27 cm (0, 098 stopni). Do dokładniejszych pomiarów użyję zewnętrznej krawędzi, ale odchylenie na wewnętrznej krawędzi jest również ok dla większości obróbki drewna. Szerokość kwadratu od podstawy jest ładny 30.05mm i jest nieco cieńsza na czubku z 29,88mm. Pomiary te mogą się różnić w zależności od produktu, ale sam jestem bardzo zadowolony z dokładności kwadratu, który dostałem. Podoba mi się też projekt placu. Krawędzie są ostre, aby zrobić bardzo dokładne oznaczenia, ale nie na tyle ostre, aby przeciąć skórę na rękawiczkach. Dodatkowa warga wystająca z uchwytu sprawia, że jest bardzo łatwy w użyciu bez trzymania go pionowo przez cały czas, a wymienny uchwyt oznacza, że kwadrat może być używany jako całkowicie płaski. Aluminiowy korpus oznacza, że muszę być ostrożny z tym instrumentem, ale jako profesjonalista głowa nie zakrzywi się w czasie jak stal nierdzewna. Również biorąc pod uwagę taką precyzję z kwadratem, łatwo jest go traktować jako narzędzie precyzyjne, jak również. Od pierwszych wrażeń, jeśli coś stanie się z moim kwadratem, chciałbym kupić ten sam produkt ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Perfekcyjnie Bardzo dobre wykończenie i opakowanie. Dostawa do RPA trwała tylko 3 tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$19.19
    • US$45.99
    • US$32.33
    • US$27.59
    • US$20.24
    • US$48.29
    • US$20.78
    • US$43.88
    • US$32.33
    • US$29.99
    • US$74.99
    • US$23.99
    • US$23.09
    • US$19.79
    • US$16.99
    • US$44.15
    • US$27.99