Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2022

    Dostarczone trochę później, prawdopodobnie z powodu świąt. Produkt jest dobrze zapakowany ponad oczekiwania, a jego konstrukcja i jakość spełniają moje oczekiwania, mimo że cena wydawała się trochę wysoka, gdy go zamówiłem. Nie mogę się doczekać, żeby go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Znakomite dopasowanie i wykończenie! Blokuje dokładnie kąty. Wszystko jest zrobione z metalu. Linijka była niestety trochę wygięta na końcu, mam nadzieję, że uda mi się ją wyprostować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Pozytywne stopnie dla 22,5 i 67,5 stopnia są źle wykonane. Chciałbym zwrócić ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Właśnie otrzymałem produkt, bardzo dobrej jakości materiał, nie wyszedłem ołówek z minami, przedział jest pusty!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Najlepsza jakość, jaka się nada!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    High quality, good package.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Funkcja zatrzasku 22,5 stopni i 67,5 stopni są nieprawidłowo frezowane i są regulowane na 27,5 i 72,5 stopnia. Zwróci ten produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Licznik przybył w kartonowym pudełku bardzo dobrej jakości, a prezentacja jest doskonała. Linijka wydaje się być precyzyjna i dobrze wykonana. Użyję go do mojej precyzyjnej pracy. 5 gwiazdek jest zasłużony. Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu. Dziękuję sprzedawcy, jak również Banggood za tę doskonałą transakcję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Wszystko dobrze lepiej niż się spodziewałem, ponieważ opinie innych klientów były raczej złe, miałem swoje obawy, ale ze mną wszystko bardzo dobre. Wszystkie kąty są prawidłowe i nic nie jest zgięte ani wygięte! Obsługa jest dobra i wydaje się bardzo cenna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Produkt spełnia kryteria opisane w opisie. Dobrze pasuje do dłoni, krawędzie są dobrze wykonane. No i co z tego? Prawdopodobnie etykieta długości z czasem się zużyje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$19.99
    • US$5.74
    • US$29.99
    • US$17.99
    • US$14.99
    • US$26.99
    • US$115.99
    • US$5.76
    • US$24.18