Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2022

    Drużyna z protraktorem. Kąt roboczy 150 stopni (-75 0 +75). Grubość linii od 2mm. Wspomaganie zespołu 212mm Długość rzędu rzędu 300 mm Doskonały zespół goniometryczny, bardzo przydatny do rysowania linii o kątach, które mogą osiągnąć od 0 do 75 stopni. Ruchoma część ma blokadę co 5 stopni, a inne bloki pod kątem 22,5, 67,5 stopnia. Także po wybraniu kąta, można zablokować pozycję kołem. Po linii znajdują się otwory z 1mm nachyleniem. Numery rzędów są jedwabne i nie są grawerowane. Ogólnie jest to dobra robota, lekka i dość dokładna. Auto zamek ma trochę zabawy, ale po zaciśnięciu nie ma błędu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Foi convidado para testar o produto para poder fazer uma avaliação, ao produto chegar já reparei na caixa, muito bem embalado, seguro e bem organizado na caixa. O material relativo ao profundo é muito bom porém te seus contras tento em vista que o mesmo é de Alumínio porém poderia ser de aço, evitando assim que as marcações não venha a ser perdido, pois com o desgaste e minha experiência com esse tipo de material ela vai desaparecer. Já com relação ao acabamento posso dizer que chega a ser impecável, tento em vista que se trata de um material de alta qualidade, além de contar com uma trava que me ajuda a evitar a perda do ângulo utilizado para o trabalho que eu estiver fazendo! Porem no ângulo de 90° ele acaba tendo uma fulga do ângulo, devido a trava de segurança, algo que poderia ser corrigido na produção. Essa fulga é pouco, porém chega a atrapalhar um pouco na utilização e na criação de uma peça quando necessário. O vídeo abaixo mostra um exemplo relacionado a essa falha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Very nicely engineered T square. Angles are adjustable in 5 degree increments with a 22.5 and 67.5 degree location too. The posi lock feature gives a solid location to the adjustment and a thumbwheel allows the angles to be locked in place. Overall a good solid square with clear markings and a good surface finish. Metric only if that is an issue . Ideal for model making , cabinet making and general marking out.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    /Dzień dobry wszystkim. Dzisiaj otrzymałem VEIKO stop aluminium 300mm. Pakiet posiadał niezwykle trwałą ochronę. Produkt został przetestowany pod względem dokładności i jakości. Jestem w 100% zadowolony z tego narzędzia!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Dostarczone trochę później, prawdopodobnie z powodu świąt. Produkt jest dobrze zapakowany ponad oczekiwania, a jego konstrukcja i jakość spełniają moje oczekiwania, mimo że cena wydawała się trochę wysoka, gdy go zamówiłem. Nie mogę się doczekać, żeby go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Znakomite dopasowanie i wykończenie! Blokuje dokładnie kąty. Wszystko jest zrobione z metalu. Linijka była niestety trochę wygięta na końcu, mam nadzieję, że uda mi się ją wyprostować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    pratica, precisa, controllati i 45° perfetti. molto veloce nel settaggio. ottima fattura. ottimo imballaggio e protezione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Pozytywne stopnie dla 22,5 i 67,5 stopnia są źle wykonane. Chciałbym zwrócić ten produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    nice tool, good quality,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Śliczny zestaw. Dobrze wykonane i solidne. Bez plastiku. Dobrze zapakowane i dostarczone bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$9.99
    • US$19.99
    • US$38.64
    • US$25.99
    • US$12.99
    • US$13.99
    • US$11.99
    • US$17.99