Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2022

    Mam wiele rzeczy dzięcioła i szczerze mówiąc produkty VEIKO stanowią około 95% jakości przy 25% kosztów. Sprawdzić dokładność tego dużego kwadratu na moim placu dzięcioła i jest martwy. Nie ma powodu, aby ktokolwiek wybrał wersję dzięcioła, chyba że jest to jeden z tych „Kupuję tylko w USA". Nigdy nie kupię więcej narzędzi do dzięcioła, jeśli VEIKO produkuje podobny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Przyjechali dość szybko. Pakowanie było trochę poobijane. Jak tylko mogę, w granicach mojej tolerancji na pewno. Szukałem takiego placu od wieków i wp jeden kosztuje £400 w Wielkiej Brytanii!! 550 zł /os./noc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Doskonałe wykończenie, wytrzymałe i precyzyjne. Nie pozostawia do życzenia precyzyjnej ramie dzięcioła 2616.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2022

    Najlepszy stosunek jakości do ceny. Powiedziałbym nawet, że 6 na 5 ^^.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2022

    duży dokładny kwadrat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2022

    Piękne narzędzie. Fair hefty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Ten ogromny kwadrat przybył w stosunkowo dobrym stanie, z wyjątkiem małego nacięcia na części, które wydaje się być wykonane podczas produkcji. Nie ma to jednak wpływu na kwadratowość ostrza i zasobnika. Kwadrat przebiega w 90 stopniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Produkt dotarł przed obiecanym czasem (Kanada). Doskonałe opakowanie i absolutnie żadnych odpadów związanych z wysyłką i obsługą. Wstępne pomiary wskazują punkt na 90 stopniach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2022

    hardkorowy kwadrat. Wygląda na większy niż oczekiwano. czuje się niezniszczalny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2022

    Niestety obiekt, jak się obawiałem, przybył uszkodzony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$21.99
    • US$32.99
    • US$23.99
    • US$11.99
    • US$13.79
    • US$45.99
    • US$19.99
    • US$16.99