Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2022

    Produkt jest solidnie zbudowany, ciężki plac. Dałbym go 5 gwiazdek, ale jest uszkodzony prawdopodobnie nie był sprzedawany, ale lepsze opakowanie zapobiegłoby temu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Produkt dotarł przed obiecanym czasem (Kanada). Doskonałe opakowanie i absolutnie żadnych odpadów związanych z wysyłką i obsługą. Wstępne pomiary wskazują punkt na 90 stopniach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Przyjechali dość szybko. Pakowanie było trochę poobijane. Jak tylko mogę, w granicach mojej tolerancji na pewno. Szukałem takiego placu od wieków i wp jeden kosztuje £400 w Wielkiej Brytanii!! 550 zł /os./noc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Doskonałe wykończenie, wytrzymałe i precyzyjne. Nie pozostawia do życzenia precyzyjnej ramie dzięcioła 2616.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Ten ogromny kwadrat przybył w stosunkowo dobrym stanie, z wyjątkiem małego nacięcia na części, które wydaje się być wykonane podczas produkcji. Nie ma to jednak wpływu na kwadratowość ostrza i zasobnika. Kwadrat przebiega w 90 stopniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2022

    Świetna jakość kwadratu, jest idealnie kwadratowa, i jest bardzo przydatna do wyrównywania piły torowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Jest to idealny kwadrat, ale nie jest płaski (patrz obrazek) ale nadal dobry kwadrat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Część jest uszkodzona, zobacz zdjęcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Banggood był świetny, ale ten plac nie jest. Wszystkie wskazują błąd 0,5mm @ 600mm lub -0.05 stopnia. To nie jest zamiennik Dzięcioła.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • JAYVIP4
    TH
    24/01/2022

    Skala jest kwadratowa, ale podstawa, która jest przypięta do skali, nie spuszcza się, co powoduje przesunięcie około 1 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$43.88
    • US$32.33
    • US$29.99
    • US$28.54
    • US$27.99
    • US$22.99
    • US$23.09
    • US$13.79
    • US$18.99
    • US$23.99
    • US$11.49
    • US$23.09
    • US$9.99
    • US$22.99
    • US$45.99
    • US$33.99
    • US$51.99