Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2021

    Elles m'ont l'air très bien. Je ne les ai pas encore monté mais j'ai trouvé la possibilité de les enlever facilement intéressante. Le poids supporté est de 300 kg. J'ai déjà acheté un modèle similaire pour lequel j'ai fait un retour avec photo de montage à l'appui pour un meuble destiné à une dégauchisseuse raboteuse montée sur un plateau qui s'élève pour l'utilisation. Vous pouvez voir mon avis en allant sur mon profil. Quand j'aurai fabriqué ce nouveau meuble pour ma scie sous table et ma défonceuse je mettrai les photos. N'hésitez pas à cliquer sur le bouton qui va bien, cela encourage à laisser des avis détaillés

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Świetny zakup. jakość, wykonanie Bardzo dobry Szybka dostawa i dobra cena Gorąco polecam produkty Veiko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Super szybka dostawa i wysoka jakość produktu. Bardzo wytrzymała, bardzo wytrzymała. Wliczając w to skrzynie. Wysoce ZALETY!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Przyjechali ładnie zapakowani. Nie miałem czasu, żeby przymocować je do mojego warsztatu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Uwielbiam...Więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Świetny produkt, solidny kompletny i dobrze wykonany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Pristatė per 7 dienas. Viskas vietoje. Kokybė gera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Jestem zadowolony z kół, bardzo dobrze wykonane, bardzo szybka wysyłka, i bardzo profesjonalny ....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Szybka dostawa na najwyższym poziomie i dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Paczka dostarczona szybko i dotarła nienaruszona i dobrze zapakowana. Zamontowany na ciężkiej europejskiej ławce ręcznej, aby móc poruszać nim po moim małym warsztacie. Wykonuje swoją pracę perfekcyjnie. Jedynym minusem są bardzo miękkie śruby dostarczane z opakowaniem, należy je zastąpić lepszymi, aby poprawić produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.62
    • US$69.99
    • US$12.69
    • US$33.25
    • US$119.99
    • US$57.49
    • US$22.99
    • US$17.99
    • US$11.49
    • US$92.39
    • US$115.99
    • US$102.99
    • US$18.47
    • US$19.62
    • US$235.99
    • US$36.99
    • US$126.49
    • US$79.99