Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2022

    Doskonale - naprawdę zadowolony ze wszystkich moich produktów veiko. Jedyną krytyką jest to, że ostrze na wszystkich kwadratach ma lekki łuk. /Wciąż działa dobrze i kwadratowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    As usual, the product arrived quickly and in perfect condition. The colour is a little pinkish, not like the rest of Veiko goods but this is minor. The 90 degree is spot on, and I am very happy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Pierwszy produkt VEIKO, który nie spełnił oczekiwań. Po przyłożeniu do Dzięcioła 1281, VEIKO było nieco inne, jak widać na zdjęciach, kwadraty są na granitowej płycie odniesienia, więc wiem, że jest płaska. Ukończenie jest również wyłączone, gdy odwołuje się do policzków. Na koniec kwadrat ma ćwierć cala o średnicy 12 cali. Przykro mi VEIKO Kocham twoje produkty, ale ten to porażka.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Chciałem kupić plac Woodpeckers, ale po prostu nie jest dostępny, więc poszedłem na to. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ jest kwadratowe i ma niezwykłą wysokość do niego. Zgadzam się, że może wyglądać lepiej dla mnie, jeśli czerwony anodowanie był głębszy w kolorze, ale to jest bardzo małe w porównaniu do dokładności i ogólnego odczucia. Ostrze jest również całkowicie proste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Spot on. Thought I'd take a gamble on this being a bargain and I'm glad I did. I'm a joiner and use tools every day at work. This is spot on square and well made. Arrived with a very small scratch on the blade but it's a working tool and it will get more as it's used anyway.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    dead Square from the box :) . other veiko squares I had to adjust , used this one . Had to clamp the "thinner" model to this beefier one to adjust it . worth every penny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Była lekko wygięta wzdłuż długiego boku. Nadal nadaje się do użytku, ale byłoby miło mieć go na płasko. Sprawdziłem go z kwadratem i jest kwadratowy....bardzo ładny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Nie ma czego zazdrościć najsłynniejszym amerykańskim siostrom. Solidne, precyzyjne, 100% zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Mięsny, twardy kwadrat. Cały czas to łapię. Lubię duży, gruby kwadrat, który nie jest łatwo pomiatany. Ten jest zawsze w zasięgu ręki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    nicely packaged in the unit feels nice to handle little heavy but feels good should get a good life out of it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.33
    • US$43.88
    • US$29.99
    • US$23.09
    • US$27.59
    • US$24.99
    • US$89.99
    • US$22.99
    • US$17.99
    • US$23.09
    • US$15.99
    • US$18.99
    • US$11.49
    • US$13.79
    • US$49.99
    • US$13.17
    • US$10.99
    • US$64.49