Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2022

    Absolutna satysfakcja z produktu. Dobry stosunek - cena / wydajność / jakość wykonania. To działa tak, jak powinno. Może być stosowany do szyn prowadzących od różnych producentów. Wykonane z metalu i tworzywa sztucznego. Wystarczające do użytku domowego. Częste użycie i silne zaciski przełamią mechanizm zaciskowy. Nie polecam do codziennego użytku na placach budowy lub w stolarce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Przyjdź w kartonowym pudełku, ale z kolei umieścić w dwóch workach, na zewnątrz bąbelków i drugie normalne, dobre uczucie do cojerlas dobre ciało i solidne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Bardzo praktyczny i funkcjonalny zaciskacz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Dobrze wykonany produkt, wytrzymały i funkcjonalny, bardzo zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Świetne zaciski, bardzo wytrzymałe i dobrze wykonane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Wygląda i czuje się świetnie. Nie mogę się doczekać, żeby użyć ich na mojej piłie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    BARDZO bardzo rozczarowany!! Szybka dostawa (12 dni), Bardzo podstawowe opakowanie, Ledwo otworzyłem Próbowałem zacisków i odkryłem, że nie mieszczą się w szynach, stalowa część, która musi się zmieścić w szynę, składa się z łatwością, przycisk szybkiego uwalniania nie działa prawidłowo, To musi być wypróbowane kilka razy, aby to zadziałało, dla którego może wejść do T-rail, musiałem umieścić trochę w rogu; W opisie mówi, że siła zacisku może wynosić do 120 kg. Bardzo w to wątpię! Pomimo jego wytrzymałego wyglądu mam wrażenie, że jest on wykonany z bardzo niskiej jakości materiałów. Zauważając moje pierwsze wrażenie, chciałem spróbować uchwytów stalowych i odkryłem, że zgina się bez wywierania dużej siły. W opisie zapowiadają wielki opór, ale tak wcale nie jest!!! Jest to bardzo zła kopia znanej marki! Opis produktu nie odpowiada w żaden sposób otrzymanemu produktowi! Chcę zwrotu pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Muszę przyznać, że jestem bardzo zaskoczony jakością i wykonawstwem zacisków. Dobrze sprawdzają się również w małych t-trackach i ławkach.Świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Idealnie pasuje do mojej piły Einhell i Parkside, trzyma się dobrze i bezpiecznie, dostawa po 10 dni, jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Nie ma sprawy, nie ma sprawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$34.64
    • US$53.41
    • US$64.67
    • US$59.17
    • US$19.99
    • US$36.86
    • US$19.99
    • US$39.09
    • US$31.04
    • US$60.94
    • US$30.85
    • US$38.10
    • US$35.99
    • US$26.99
    • US$16.99
    • US$25.99
    • US$19.99