Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(343)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(343)
    • 5 Star(315)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2021

    Mam 2 zaciski jako zestaw. Są dobrze chronione w woreczkach i w kartonowym pudełku, Z wyjątkiem małej czarnej dźwigni palcowej wykonanej z tworzywa sztucznego / ABS reszta jest ze stali. Jest jakaś gra w śrubie obrotowej. Czerwona farba na uchwycie jest typem proszku epoksydowego, ale wydaje się stosunkowo miękki i łatwy do zarysowania. Pod wpływem nacisku pasek zacisku nie zgina się znacząco. Byłem w stanie zmierzyć mniej niż 2 stopnie. Mechanizm ratcheta ma działanie pozytywne, a zęby są znaczne. Na drążku była trochę chropowatości i wymagał bardzo lekkiego dotyku papieru szlifującego. W sumie polecam go jako dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    To są zaciski, które chcesz. Większe niż zacisk śrubowy, taka sama grubość pręta zaciskowego i ogólnie doskonały produkt. Ten sam poziom co Bessey, a nie tanią podróbkę. Tylko pukanie jest wysyłka (wybieram najtańszą opcję za 2 dolary), utknąłem w porcie na chwilę, ale winię za to prezydenta Bidena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Przedmioty te dotarły przed przybliżoną datą dostawy. Były one bardzo dobrze zapakowane i nie zostały uszkodzone w transporcie. Zainteresowało mnie, że zaciski są produkowane w Chinach dla niemieckiej firmy. Zaciski mają taką samą konstrukcję jak zaciski Festool, ale nie są identyczne. Byłem zaskoczony, że mają śrubę, która zapobiega rozpadaniu się dwóch części zamiast zacisków Festool. To musi być droższe w produkcji. Zaciski działają bardzo dobrze i pasują do otworu dla psa 20mm, a także dopasowuje się do szyny prowadzącej Festool / Makita. Wykończenie zacisków jest bardzo dobre, ale jeden z zacisków nie został prawidłowo wyczyszczony i zauważyłem trochę gruzu pod farbą. Nie wpływa to na działanie zacisku. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tych przedmiotów i chciałbym rozważyć zakup ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    strettoi come da descrizione. sembrano buoni. dava disponibili poi subito dopo l'ordine mi hanno detto che non erano disponibili e sarebbero arrivati in ritardo...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Jest to zacisk wysokiej jakości, zbudowany naprawdę dobrze i łatwy w użyciu. Zdecydowanie polecam. Idealnie pasują do torów prowadnic. Dostawa również 3 dni przed przybliżoną datą dostawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Profesjonalna jakość! dobre wykorzystanie materiałów, jakość wykończenia.Polecam to wszystkim DIY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    2 Siły VEIKO f. Zamówiłem MFT i tylko dokładnie 2W. Otrzymany później z DHL. Jakość jest najwyższa, a Bessey równa. Jeden żelazko ma mały odłamek farby, co nie wpływa na funkcję. Na zdjęciu 2 po lewej stronie oryginał Bessey, a po prawej Veiko czasy dla porównania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Wszystkie stalowe części, bardzo mocna przyczepność, nie pasuje do żadnego z moich t-tracków, (zbyt małe) ale mogę zrobić nowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Mogło by być lepiej. Wykończenie jest szorstkie, zwłaszcza po stronie stałej szczęki, która jest skierowana do zaciskanego przedmiotu obrabianego. Co więcej, czasami dźwignia robocza zacina się na końcu jego podróży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Dobrze spakowany i wytrzymały, Doskonała jakość i wykonanie, wysokie ciśnienie styku Pasuje również do profilu aluminiowego, typu I, rowka 8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$5.74
    • US$29.99
    • US$16.99
    • US$19.99
    • US$14.99
    • US$5.76
    • US$25.99
    • US$23.09
    • US$25.99