Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(782)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(782)
    • 5 Star(730)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2021

    Mam 2 zaciski jako zestaw. Są dobrze chronione w woreczkach i w kartonowym pudełku, Z wyjątkiem małej czarnej dźwigni palcowej wykonanej z tworzywa sztucznego / ABS reszta jest ze stali. Jest jakaś gra w śrubie obrotowej. Czerwona farba na uchwycie jest typem proszku epoksydowego, ale wydaje się stosunkowo miękki i łatwy do zarysowania. Pod wpływem nacisku pasek zacisku nie zgina się znacząco. Byłem w stanie zmierzyć mniej niż 2 stopnie. Mechanizm ratcheta ma działanie pozytywne, a zęby są znaczne. Na drążku była trochę chropowatości i wymagał bardzo lekkiego dotyku papieru szlifującego. W sumie polecam go jako dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Przedmioty te dotarły przed przybliżoną datą dostawy. Były one bardzo dobrze zapakowane i nie zostały uszkodzone w transporcie. Zainteresowało mnie, że zaciski są produkowane w Chinach dla niemieckiej firmy. Zaciski mają taką samą konstrukcję jak zaciski Festool, ale nie są identyczne. Byłem zaskoczony, że mają śrubę, która zapobiega rozpadaniu się dwóch części zamiast zacisków Festool. To musi być droższe w produkcji. Zaciski działają bardzo dobrze i pasują do otworu dla psa 20mm, a także dopasowuje się do szyny prowadzącej Festool / Makita. Wykończenie zacisków jest bardzo dobre, ale jeden z zacisków nie został prawidłowo wyczyszczony i zauważyłem trochę gruzu pod farbą. Nie wpływa to na działanie zacisku. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tych przedmiotów i chciałbym rozważyć zakup ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TimVIP4
    DE
    06/07/2022

    Przymus przyszedł w dokładnie wskazanym czasie. Jedna siła miała trochę zabawy, jak widać na zdjęciach. Jeśli używasz pierścienia zaciskowego lub podkładka pod nakrętką jest dalej wciśnięta, gra staje się mniejsza i jest nadal gładka. Mam identyczną maczetę i byka. Następnym razem wezmę te z Veiko. Są one znacznie tańsze, z tą samą jakością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    To są zaciski, które chcesz. Większe niż zacisk śrubowy, taka sama grubość pręta zaciskowego i ogólnie doskonały produkt. Ten sam poziom co Bessey, a nie tanią podróbkę. Tylko pukanie jest wysyłka (wybieram najtańszą opcję za 2 dolary), utknąłem w porcie na chwilę, ale winię za to prezydenta Bidena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Jest to zacisk wysokiej jakości, zbudowany naprawdę dobrze i łatwy w użyciu. Zdecydowanie polecam. Idealnie pasują do torów prowadnic. Dostawa również 3 dni przed przybliżoną datą dostawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    Kényelmesen van kialakítva a nyele, valamint elég jónak látszik az anyaga is. Idáig nem tört, vagy hajlott meg egy sem. A feje is jó kialakításúnak látszik. A szorító erő is valósnak tűnik, remélem sokáig működni fog.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    To było moje pierwsze doświadczenie z Banggoodią. Absolutnie niesamowite! szybka dostawa do Finlandii. Produkt jest świetny, wykonany w Niemczech. Obczaj zdjęcia, moje rekomendacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Bardzo dobre zaciski z bardzo silnym ograniczeniem, produkt robi to, co obiecujesz w opisie. Cena jest również bardzo dobra w stosunku do konkurencji!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    Veico builds sturdy and quality tools. Every Item I have from this Mark is excellent. Item is made with quality materials and grips firmly! Although it is advertised to fit t-tracks it doesn't fit the 19*9,5 standard T-track and it needs to be filled down by a millimeter or so.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    nicely packaged, work really well and are at a far better price than Makita or Festool clamps. prefer these. works with both Makita and Festool guide rails

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$88.53
    • US$36.95
    • US$29.99
    • US$34.64
    • US$42.54
    • US$89.46
    • US$22.09
    • US$8.07
    • US$49.99
    • US$24.99
    • US$17.99
    • US$16.99
    • US$35.99
    • US$13.99
    • US$57.49
    • US$25.99
    • US$35.99
    • US$28.99