Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(793)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(793)
    • 5 Star(743)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2022

    Widziałem te zrewidowane na YouTube i wyglądał idealnie i mają wiele zastosowań, należy uważać, aby wybrać wersję ze stopu, a nie z tworzyw sztucznych, są one nieco droższe, ale nie wiele biorąc pod uwagę poprawę jakości i długowieczność stopu zapewnia. Pudełko dotarło nieuszkodzone, a w czasie, narzędzia były formowane z pianki o wysokiej gęstości tak dobrze zabezpieczone na podróż, że trudno było wyjąć wszystkie pokrętła! Jak widać na zdjęciach mają stare i nowe wymiary, a po przeciwnych stronach, są one idealnie kwadratowe, bez widocznej szczeliny. Zaciski działają idealnie i tworzą silne połączenie. Ogólnie profesjonalny i precyzyjny zestaw. Wysoce zalecane.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Niezwykle dobrze zapakowane, ale jeszcze bardziej imponująca jest jakość. Nawiasy kątowe są zaskakująco grube. O wiele cięższy obowiązek niż się spodziewałem! Wszystkie elementy są dobrze wykonane. Nie sprawdziłem jeszcze kwadratu z kwadratem inżynierów, ale zrobiłem szybkie sprawdzenie na stole fabrycznym i to było bezbłędne! Znakomity produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Produkt zgodny z opisem. Opakowanie jest bardzo dobrze przemyślane, aby chronić materiał Kąt widzenia wynosi 90°. Sprawdziliśmy z certyfikatem kwadrat II stopnia i cyfrowym kwadratem. Nici działają dobrze. Ukończenia są wyraźnie widoczne, chociaż myślę, że nie będą używane zbyt często

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Ogólnie rzecz biorąc, jestem pod wrażeniem jakości tych zacisków narożnych w tej cenie. Istnieją pewne drobne niedoskonałości w dopasowanie i wykończenie . (np. ślady narzędzi na niektórych otworach, miejsca braku czerwonej powłoki, wgniecenia, drobne problemy z niektórymi gwintami śrubowymi itp.). Jednak nie sądzę, że żadna z tych niedoskonałości wpłynie na funkcję zacisków, więc jestem ogólnie zadowolony z zakupu. Mam jeszcze dwie osoby (140mm w porównaniu do tej pary zacisków 100mm) i mam nadzieję, że nie będą miały tych samych skaz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Paczka dotarła w dobrym stanie, bez uszkodzeń. Pakiet wykonany jest ze standardowego plastikowego materiału do wysyłki. Usunięcie plastikowej torby pokazuje kartonowe pudełko. Nakrętki 4x M8 mogą być dokręcane ręcznie, zaciski 4x kątowe, 4x kątowe, 4x. Zaciski, pręty, podkładki i nakrętki są montowane zgodnie z pokazem na zdjęciach. Zespół zaciskowy może być następnie używany z prostymi kątami, aby zapewnić 2x kawałki drewna, aby umożliwić klejenie i mocowanie drewna przy jednoczesnym zachowaniu kąta 90 stopni. Ogólnie kąty i zespoły zaciskowe są dobrze wykonane i wytrzymałe. Kąty i stojaki do regulacji są wykonane z aluminium. Nakrętki śrubowe o odpowiednim kącie i nakrętki są wykonane ze stali, a nakrętka jest pokryta twardym tworzywem, co umożliwia łatwe dokręcanie / poluzowanie ręczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Terminowa dostawa w ciągu 5 dni, bardzo dobre opakowanie, produkt zgodnie z opisem. Mam zestaw w 30,99 moim zdaniem w rozsądnej cenie, kwadratowe zaciski są bardzo wytrzymałe z aluminium, porównałem skwarki i jest idealnie 90°. Używany do łączenia dwóch listw, a wynik jest świetny. zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Narzędzie, którego potrzebowałem, doskonałe pod względem jakości i ceny. Jeśli potrzebujesz, weź to. Przeszukałem wszystko prawie tak samo, i ten wybór mnie usprawiedliwił. Wujku Banggood, ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Zaciski pokazują się jako produkt dobrej jakości (kwadraty, śruby i pokrętła). Kwadrat ma ścięte krawędzie, dobrą farbę i ostre oznakowanie. Elementy w kształcie litery T mają lekkie odłamki na krawędziach (nie ma ukośności jak na zdjęciach produktów), lekkie rysy farby i uboższe wykończenie. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych śladów drewna z powodu tego...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    PERFECT, Niesamowite! Znakomita jakość produktu. Ciężkie, dobrze wykończone. Przybyły bardzo szybko i bardzo dobrze zapakowane. Używają rodzaju styropianu lub pianki, a kawałki są super chronione.Świetne wykończenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Zostały dostarczone przed datą obiecane opakowanie było doskonałe jakość jest doskonała Zdecydowanie polecam ten produkt bardzo dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$64.39
    • US$33.04
    • US$34.64
    • US$32.99
    • US$17.99
    • US$25.99
    • US$46.19
    • US$13.99
    • US$19.99
    • US$25.99
    • US$43.99
    • US$26.44
    • US$23.09
    • US$17.59
    • US$17.99
    • US$22.99
    • US$23.99
    • US$10.38