Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(886)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(886)
    • 5 Star(861)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/02/2022

    Fast shipping and very good packaging, clamps are hig hquality, big, heavy and strong, tread 8 mm, very nice product. I bought 2 pair of them and will buy a few more to make some jigs for my Dewalt 7492 table saw. I included some pictures of the clamps and packaging. Thanks for the fast shipping and quality of the clamps.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Te Quick Acting T-track Hold Down zaciski są doskonale produkowane i ich opakowanie było doskonałe, w związku z tym dotarły w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Szybko się uwidoczniłem. Produkt jest jakościowy i dość duży (patrz zdjęcie z linijką). Używałem do zdjęć na moim stole MFT. W celu zabezpieczenia cięcia piły stołowej. W tej chwili to jeszcze nie koniec. Dodam zdjęcie, kiedy będzie gotowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Mam to, czego szukałem. Dobra jakość i stosunek jakości do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Uwielbiam te zaciski, są bardzo wytrzymałe, bardzo dobra konstrukcja, zdecydowanie polecam je

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Zalety: - Solidna konstrukcja z tworzywa sztucznego - Niska waga (m.in - Zaciski na dwa sposoby - W dobrym opakowaniu Po użyciu, ulepszę moją recenzję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Wygląda dobrze jako matieral i waga

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    A leírtak pontosak,jó masszív,szép termék.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    S nákupem jsem spokojený!!! Celá sada je velmi kvalitní a velmi pevná. ZÁSILKA BYLA VELMI RYCHLE DORUČENA. S Banggoodem jsem velmi spokojený.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Zaskoczyło mnie to. Myślałem, że to bardzo dobre chwyty. Trzeźwy, twardy, dobrej jakości i dobrze zapakowany. Użyję ich do wózka do piły stołowej stworzonego przez mojego DIY, ale mogą być używane do różnych narzędzi DIY. Mam szynę, która idzie do miary osi, która przynosi, ale jej wszechstronność mocowania pozwala umieścić je w inny sposób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.99
    • US$5.99
    • US$2.99
    • US$9.99
    • US$4.99
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$11.54
    • US$29.99