Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(682)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(682)
    • 5 Star(664)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2022

    Szybko się uwidoczniłem. Produkt jest jakościowy i dość duży (patrz zdjęcie z linijką). Używałem do zdjęć na moim stole MFT. W celu zabezpieczenia cięcia piły stołowej. W tej chwili to jeszcze nie koniec. Dodam zdjęcie, kiedy będzie gotowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Fast shipping and very good packaging, clamps are hig hquality, big, heavy and strong, tread 8 mm, very nice product. I bought 2 pair of them and will buy a few more to make some jigs for my Dewalt 7492 table saw. I included some pictures of the clamps and packaging. Thanks for the fast shipping and quality of the clamps.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Produkt jest zgodny z opisem. Obejmuje 2 śruby T, 2 pręty gwintowane, 2 suwaki T-track, 2 pokrętła, 2 podkładki i oczywiście 2 pręty blokujące. Opakowanie jest świetne, a materiał wydaje się być dobrej jakości. Dostawa dotarła dokładnie za 10 dni. Cena jest absolutnie konkurencyjna. Nie, nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Zaskoczyło mnie to. Myślałem, że to bardzo dobre chwyty. Trzeźwy, twardy, dobrej jakości i dobrze zapakowany. Użyję ich do wózka do piły stołowej stworzonego przez mojego DIY, ale mogą być używane do różnych narzędzi DIY. Mam szynę, która idzie do miary osi, która przynosi, ale jej wszechstronność mocowania pozwala umieścić je w inny sposób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Produkty przybyły w zaledwie 8 dni, bardzo dobrze zapakowane, jak na zdjęciu. Wytrzymałe, metalowe i kompletne zarówno z gwintowanym prętem i śrubą, a także z nakrętkami gwintowanymi, dlatego dla t-track 24mm (szerok wewnętrzny kanał), że dla mniejszych. Płacisz około 21€ za parę. Świetny produkt, porównywalny z innymi już zakupionymi i droższymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Szczególnie podobają mi się te szybko działające zaciski. W rzeczywistości są one bardzo dobrze chronione w wysokiej jakości opakowaniu. Materiały są wysokiej jakości, anodowane aluminium jest najpiękniejszym efektem. Szczególnie przydatne jest posiadanie 2 zestawów prętów gwintowanych. Cały zestaw jest wysokiej jakości i bardzo solidny. Zastępują mój stary, mniej solidny zestaw zacisków, aby utrzymać obrabiane części na łóżku mojego CNC. Dostarczone akcesoria są szczególnie przydatne. Polecam ten artykuł bardzo dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Te Quick Acting T-track Hold Down zaciski są doskonale produkowane i ich opakowanie było doskonałe, w związku z tym dotarły w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    O wiele większe, niż się spodziewałem! Za ich cenę zapłaciłem prawie dwa razy więcej niż za mniejszy zestaw z podobnej amerykańskiej marki i nie były one tak duże i solidne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Dobrze wykonane jednostki ciśnieniowe, wyposażone w dwa pokrętła, dwie śruby z końcówką T 22 mm i dwie inne śruby, które pasują do płaskich nakrętek do 30 mm T-Track

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Dobrze wykończony i wytrzymały produkt. Gumki na końcach dźwigni są bardzo miękkie i mają dobrą przyczepność do blokowania elementów. Śruby mają nachylenie M8 Dobra wysyłka, dobra wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.74
    • US$5.76
    • US$11.54
    • US$7.57
    • US$8.04
    • US$8.04
    • US$6.29
    • US$13.85
    • US$12.99
    • US$20.78