Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2022

    Doskonałe narzędzie! testuję narzędzie o różnych kątach 90 stopni, a wynik jest dokładnie 90 stopni. Wykończenie narzędzia jest imponujące! Ergonomiczna obręcz, która bardzo pomogła i utrzymuje narzędzie stabilne na powierzchni roboczej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Perfectly square and the scribing measurements are accurate. For a small setup and layout square, I definitely recommend this, especially considering the cost. I tested it against the edge and top of my cast iron table saw. No matter which edge I used and which direction I flipped it the lines I drew were directly on top of one another. Honest review from the US.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Jest to piękny mały kwadrat bardzo dobrze zbudowany solidny również pokazał się o 2 tygodnie wcześniej bardzo zadowolony z tego placu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Bardzo dobrze wykonane i dokładne. Sprawdziłam, czy nie ma odpowiednich narzędzi. Idealny rozmiar dla mniejszych PC i powtarzalne wymiary. Pakowane bardzo dobrze bez uszkodzeń w transporcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Excellent quality, 90° square and very practical format, a new favourite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Square and the scales are accurate. It is bound to be a favorite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Idealny mały kwadrat, to zawsze będzie w mojej kieszeni, ładny pakiet!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Zbudowany z dobrych materiałów. dobra dokładność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Przedmiot przyszedł z małym uzębieniem w linijce kwadratowej i wiertło udawane z obu elementów i ostrych części wystających na linijce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Bardzo mały kwadrat, bardzo mały kwadrat. Bardzo przydatne, aby włożyć do kieszeni, aby zawsze mieć go pod ręką. Skwarowanie jest idealne w temperaturze 90 stopni, ale jest również mały klucz allen do dokonywania regulacji. Po stronie pionowej mamy numery ekranowane i wyraźnie widoczne, zawsze po tej stronie mamy otwory do oznaczenia krokami 1mm. Grubość wynosi 2mm. Po stronie poziomej mamy grubość 14mm. Paczka dotarła bardzo szybko około 10 dni. Może cena jest zbyt wysoka. W sumie 5 gwiazdek zasługuje na wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$9.99
    • US$11.49
    • US$19.99
    • US$22.99
    • US$25.40
    • US$23.09
    • US$23.09
    • US$17.99
    • US$8.49