Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2022

    Świetny produkt, dobrze zapakowany, łatwy w instalacji i użyciu. Pióro ma swój własny futerał i są końcówki zamienne. Złącze USB-C ze złączem kątowym jest również świetne. Klucze funkcji mogą być przypisane indywidualnie. Dodatkowy touchpad jest również łatwy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    dobrze spakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Przesyłka dotarła dwa dni po terminie, nawet z pandemią. Produkt działa idealnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Bardzo dobry produkt, szybka dostawa, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Kupiłem to dla mojej córki.... To będzie prezent świąteczny, więc jeszcze go nie rozpakowaliśmy. Nie mogę się doczekać, żeby jej to dać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    Chegou bem, tudo certo conforme anúncio no site, embalagem boa, artigo de alta qualidade, excelente!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Wielki tablet do rysowania na pieniądze wartość jego większy niż oczekiwałem i działa wspaniale. Proponuję kupić nie statyczne rękawice artystyczne z nim, ale na szczęście mam jedną, ma dużą powierzchnię, 4 przyciski wejścia, a także kontrolę gestów do przełączania między np. szczotką i gumką

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Doskonały tablet, jest to pierwszy, który kupuję i to było intuicyjne i łatwe dla mnie, aby zainstalować sterownik i rozpocząć go, plug and play, dobre wykończenia idealne na początek. Zaleca się, że z tą tabletką nie można zawieść. Excelente tableta, es la primera que compro y se me hizo intuitivo y sencillo instalar el driver y comenzar a utilizarla, podłączyć, buenos acabados idealne para empezar. /Recomendado, /jest tableta nie puedes Fallar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Bardzo ladny produkt. Boczne klawisze są trochę trudne do zobaczenia, ale ogólnie jest to nadal bardzo udane. Powierzchnia jest przyjemna w dotyku, pióro przesuwa się bardzo dobrze i daje możliwość płynnego pisania. Długopis jest trochę za lekki, ale dobrze się trzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.99
    • US$21.99
    • US$69.99
    • US$32.79
    • US$70.99
    • US$57.99
    • US$80.99
    • US$87.99
    • US$49.99
    • US$169.99