Opinie klientów

4.82 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2020

    Dobry produkt, dźwięk jest doskonały, kocham go za pięć gwiazdek. Tak trzymaj sprzedawcę usług.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    chegou bem obrigado muito bonito muito bom funcionar bem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2019

    chegou bem obrigado muito bonito muito bom a funcionar bem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Wygląda świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Świetna jakość produktu, bardzo jakość dźwięku jak na koszt korzyści, przybył w zadowalającym czasie... Podobało mi się!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Mógł to zrobić z większą pojemnością 18650 w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2020

    Brzmi dobrze, głęboko. Kolumna jest piękna. Podczas odtwarzania dźwięku w którymkolwiek z trybów, głośnik syczy stale niezależnie od poziomu głośności. Jeśli podgłośnisz, nie usłyszysz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Bardzo dobry dźwięk i bardzo łatwe połączenie z Bluetooth ze smartfonem i tabletem. Doceniono możliwość ładowania muzyki na kartę USB Open i SD. Radio bardzo czułe i wyraźne syntonowanie. Bardzo przydatne, gdy mamy jakiś festiwal w centrum naszej wioski, aby mieć trochę muzyki bez kabli, odtwarzacze CD i tak dalej! Dzięki Bangood jak zawsze pomoc w znalezieniu przydatnych i wysokiej jakości produktów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2019

    Une enceinte fantastique pour le prix. Je l'utilise essentiellement pour lire une clé USB avec tous mes morceaux favoris de Rock, Country, etc... quand je bricole à l'atelier. L'enceinte est arrivée très vite et très bien emballée. Le son est d'excellente qualité (1 woofer bass reflex et 2 HP stéréo). Le design est agréable et la télécommande un plus. Je recommande avec enthousiasme si, comme moi, vous ne supportez plus les radios FM avec toujours les mêmes chansons minables en boucle et entrecoupées de pubs insupportables... Fantastic speaker for the money. I use it mainly to read a USB key with all my favorite songs of Rock, Country, etc ... when I tinker at the workshop. The speaker arrived very quickly and very well packaged. The sound is of excellent quality (1 woofer bass reflex and 2 HP stereo). The design is nice and the remote a plus. I recommend with enthusiasm if, like me, you can not stand the FM radio with always the same shabby songs looped and interspersed with unbearable ads ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2019

    Después de una larga espera resulta que cuando abrí el paquete ufff. Sol presa está roto .un dejarte total

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17,005
    • Ft11,336
    • Ft9,545
    • Ft5,965
    • Ft6,388
    • Ft50,723
    • Ft14,916
    • Ft5,368
    • Ft8,949
    • Ft21,183
    • Ft32,820
    • Ft11,634
    • Ft8,352
    • Ft5,070
    • Ft17,900
    • Ft17,304
    • Ft5,666
    • Ft4,174