Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(913)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(913)
    • 5 Star(851)
    • 4 Star(56)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/09/2020

    Ta stacja lutownicza jest absolutnie genialna. Wspiera wymianę na żywo końcówek lutowania! Wyłączy stację, nie przesuwaj lutownicy i szybko dochodzi do temperatury. Od zimnego początku, końcówka lutowania jest do temperatury w około 5 sekund, może nawet mniej. Stacja pozwala skalibrować temperaturę końcówek lutowania, jeśli potrzebujesz dokładnej precyzji temperatury i jest zasilana przez zapasową baterię wewnętrzną. Jest to również niezwykle mała jednostka, tak mała, że może siedzieć w dłoni. Nie daj się zwieść znikomym rozmiarom, to jest dobry cios. Wskazówka T12, która z nim jest, wygląda na dość wysoką jakość, i zdecydowanie warto kupić kilka dodatkowych końcówek lutowania żelaza, aby mieć coś, co odpowiada każdemu scenariuszowi lutowania. Dostarczenie było dość szybkie, a więcej ponad, pokładowy kontroler cyfrowy jest naprawdę całkiem doskonały. Za tą cenę wątpię, żebyś zdobył lepsze żelazo. Teraz są pewne zastrzeżenia co do tej stacji lutowania. Poza tym, nie jest całkowicie bezpiecznie. Stacja lutowania jest zasadniczo zasilaczem i cyfrową płytą kontrolną wewnątrz bardzo ładnie wyglądającego anodyzowanego podwozia. Metalowa obudowa nie jest podłączona do ziemi. Jest to łatwe do uporządkowania, używając narzędzia dregla na otworach śrubowych, aby oderwać anodyzowane powłoki i przylutować drut gruntowy do sworznia wewnętrznego i do podwozia. Wykonałam tę procedurę i sprawdziłam przy użyciu mojego multimetru, że stacja jest całkowicie uziemiona i bezpieczna. Dodatkowo, jednostka jest złączona. Jeszcze jedna rzecz, na którą warto zwrócić uwagę, jest wewnątrz ślady PCB, które przebiegają pod zlewem. Jeśli ten ślad kiedykolwiek wybuchnie, może połączyć AC z DC od strony tablicy. Przycinanie obraźliwej płetwy grzewczej to rozwiąże. I w końcu, moja ulubiona cecha. Możesz zamienić końcówki żelaza na gorąco, kiedy są w pełnej temperaturze! Co za wspaniały zestaw za pieniądze! Łatwo porównywalna z marką wielkiej nazwy jest podobna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Punkty pozytywne: Bardzo dobry jak na cenę! Dobra konstrukcja, światło, nie przegrzewa się podczas pracy i osiąga temperaturę pracy w kilka sekund, dzięki czemu nasza praca jest znacznie szybsza. Końcówki są dobre i łatwe do zmiany, temperatura, kalibracja, czuwanie i ustawienia snu pomagają przedłużyć żywotność końcówek żelaza i zaoszczędzić energię. Punkty negatywne: Możliwe jest zapisanie 3 zaprogramowanych temperatur, ale dostęp do zmieniających się temperatur powinien być łatwiejszy. Niestety nie mamy kabla zasilającego i ręcznego, choć łatwy w obsłudze i posiada wideo objaśniające w sieci, ma on kilka funkcji, o których zapomniano. Wniosek: Bardzo odpowiednie narzędzie dla profesjonalistów szukających BARDZO DOBRY produkt w przystępnej cenie i którzy nie mają nic przeciwko poszukiwaniu instrukcji obsługi w internecie. Polecam!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Stacja lutownicza za cenę zakupu spełniła moje oczekiwania!!!! A jednak w oryginalnej wersji jest niebezpieczny dla działania! Metalowe pudełko, w tym Napiwek nie jest uziemiony. Podwójna chłodnica diodowa niebezpiecznie usuwa szczelinę izolacyjną na PCB I przewodnie łączy pierwotną i wtórną część źródła, nie obserwuje się bezpiecznej odległości 5mm. Po modyfikacji mechanicznej i elektrycznej, stacja lutownicza może być bezpiecznie używana. Nadal tak mała rzecz, wewnętrzne zegary są znacznie poprzedzone, w ciągu 1 dnia około 15min. Ustawienie korekty błędu czasu nie pomaga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Moje zamówienie przybyło bardzo dobrze spakowane i w dobrym stanie. Otrzymałem model z płytą sterowniczą V2.1S z firmware w wersji 2.12, który ma namiar na problem z odpływem baterii w poprzednich wersjach. Jakość budowy jest dobra i działa bardzo dobrze. Od początku zimnego, końcówka lutowania podgrzewa się do temperatury roboczej w ciągu 8-10 sekund, w zależności od rodzaju końcówki. Jednostka jest podwójna, ale metalowa obudowa nie jest podłączona do podłoża. Jest to łatwe do uporządkowania, używając narzędzia dregla na otworach śrubowych, aby zdjąć z anodyfikowanej powłoki i przylutować drut gruntowy do sworznia wewnętrznego i do podwozia. Mogę polecić tę stację lutowania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Stacja spawalnicza STC STM32Minicowe narzędzia stopu aluminium Naprawa telefoniczna Wysoka temperatura pełna stalowa rama, najwyższej jakości, trwała i stabilna. Solidna metalowa płyta ramowa Typ: Teleskopijna rama z żelaza Materiał: stop aluminium Wymiary: 16 cm x 7 cm x 5 cm / 6,2 „* 2,7" * 1,97 Dobrej jakości produkt. Zalecane do zastosowań profesjonalnych i hobbystycznych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Jest to najlepsza stacja lutowania kautyny w jakościowej cenie, jaką można znaleźć, jest na równi z JBC ale kosztuje tylko jedną dziesiątą tego, co kosztuje, działa doskonale, kompensuje temperaturę w momencie lutowania, Jakość jest bardzo dobra ogólnie, i szybka dostawa, polecana w 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Przybyte funkcjonalne, jednak należy je modyfikować w celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania. Skrzynia i końcówka nie są uziemione, a diodowy pojemnik jest zbyt blisko szyny wysokiego napięcia. Po modyfikacji tworzy dobrą stację lutowniczą.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Dobra SS (Stacja lutownicza) zawarta TIP T12-K nie jest przeznaczona do eksploatacji mikrolutowania, więc należy pamiętać o zakupie kolekcji TIPS lub najbardziej preferowanej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Sértetlenül megérkezett, igaz ez a szokásosnál több időt vett igénybe és nem hiszem, hogy a futárcég miatt. Maga a termék működik, elégedett vagyok vele. ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Szybka dostawa 14 dni - Standard Mail Register. Bardzo szybkie nagrzewanie ok 6 s do 350 C, wygodna obsługa, dużo możliwości konfiguracji, standby, boost, kalibracja i spory wybór grotów. Jak ktoś wspomniał warto zwrócić uwagę na kwestie bezpieczeństwa, ponieważ obudowa nie jest uziemiona. Grot jest uziemiony. Za te pieniądze rewela o ile za szybko nie padnie ;).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 043
    • Ft4 342
    • Ft12 995
    • Ft2 547
    • Ft12 252
    • Ft8 121
    • Ft3 677
    • Ft60 657
    • Ft4 459
    • Ft4 082
    • Ft11 757
    • Ft4 330
    • Ft2 371
    • Ft2 293
    • Ft5 567
    • Ft20 113
    • Ft1 900
    • Ft19 401