Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(159)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(159)
    • 5 Star(150)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2020

    Bardzo przydatne, Polecam tę aktualizację, zainstalować w Ender 3-Pro. Daję 4 gwiazdki, bo... 1. Jeden z tych zapinanych nakrętek miał uszkodzenia. Nie da się zacisnąć orzecha. Powiedziałem komplement. ( Te orzechy są tanie, ale normalnie nie masz ich w domu) I połączyłem oryginalne śruby Endera i 2 z tych nakrętek. 2. Wewnątrz worka powinien być mały kawałek papieru z instrukcją montażu lub obraz z zainstalowanym produktem na drukarce 3D. Jeśli spojrzysz na te części za pierwszym razem, nie wiesz, jak je zainstalować. To nie jest duży problem, ale jest o wiele wygodniejszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    To były gładkie zakupy. Wszystko było zgodne z opisem. Ender 3 Pro jest w pełni kompatybilny. Indyk, jeśli chodzi o dostawę Aras Cargo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Wszystko przybyło szybko i dobrze zapakowane. Jeszcze nie zamontowałem ani nie testowałem. Kupiłem X i Y.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Jakość wydaje się być dobra. Niestety, nie pasuje do mojej drukarki. Musi być 40x40mm, inaczej nie możesz użyć uchwytu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Działa prawidłowo. Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Wse ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Wysyłam jak w reklamie, gdzie wszystko odbyło się zgodnie z planem. Bardzo szybkie wysyłanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2020

    To nie działa z profilem 20x40, jak zdjęcia na stronie produktu sugerują... Tylko dla profili aluminiowych 40x40.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Dobrej jakości produkt, który okazał się łatwy w montażu i działa bardzo dobrze. Moja jedyna propozycja to większe pokrętło, by jeszcze ułatwić dostosowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 200
    • Ft4 270
    • Ft8 905
    • Ft2 488
    • Ft2 488
    • Ft2 016
    • Ft4 270
    • Ft7 474
    • Ft7 119
    • Ft20 347
    • Ft16 021
    • Ft1 421
    • Ft7 474
    • Ft18 870
    • Ft2 134
    • Ft5 337
    • Ft15 308
    • Ft3 549