Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(190)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(190)
    • 5 Star(183)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    Szybka dostawa. Dobre wykonanie, dobrze spakowane. Bardzo pozytywne wrażenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Wszystko dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Nie daj się zwieść jego wielkości, ten mały palacz o wartości 14 USD może zaoszczędzić 200-1000 USD. Działa dobrze, cieszę się, że dodali funkcjonalność zmiany czasu podróży w wersji 2. Zadowolenie z produktu i czas wysyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    VIFLY Krótkie oszczędzanie!! Okropny produkt. Ten produkt przyszedł na czas, szybka dostawa ten inteligentny korek dymu jest bardzo dużo i wysokiej jakości oceniam pięć gwiazdek. Dzięki, bang, nieźle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Świetny dodatek przy budowie quada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Ładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Super małe urządzenie musi dla każdego entuzjasty rc pozwoli Ci zaoszczędzić tyle pieniędzy na dłuższą metę, a także czas, że ilość pieniędzy ludzie tracą korki i budują się w dymie, co kosztuje ich prawdopodobnie tysiące funtów/dolców Mnie!, więc nie ryzykuj dla dobra dziesięciu po prostu uzyskać jeden plus jest to bardzo pomocne, gdy wiązanie odbiornika nie musi próbować i podłączyć baterię, naciskając przyciski !Po prostu naciśnij przycisk i zrobić również daje Ci wybór różnych prądów małe lub większe konstrukcje, nie będzie bez jednego okresu !?!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Przydatne urządzenie i świetne ubezpieczenie od szkód; produkt polecany przez społeczność RC. Świetna cena i szybka dostawa z Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Rapido y muy buena presencia, de calidad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    VIFLY Short Saver 2 oder Smart Smoke Stopper ! Gut verarbeitet mit ON/OFF Taste XT30, XT60 und 1A, 2A wählbar Mehr Infos sehe Bilder....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.89
    • US$8.04
    • US$6.89
    • US$5.59
    • US$6.89
    • US$6.89
    • US$9.71
    • US$66.54
    • US$6.89
    • US$29.99
    • US$24.24
    • US$77.99
    • US$10.99
    • US$15.00
    • US$9.73
    • US$18.39
    • US$92.99
    • US$11.31