Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(129)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(129)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/07/2021

    Łatwy w konfiguracji, wszystko w 1 desce. Wystarczy na raczkowanie, nie odczuwaj potrzeby wyższej ampułki. Dźwięk jest fajnym dodatkiem, fajnym na początek, ale w końcu nie zużywa się tak dużo. Nie ma zbyt wiele przycięcia, kąt kierownicy jest jedynym, nie ma punktu końcowego ani innych ustawień. Ale może obsługiwać 2 samochody z tą deską, wyciągarka, przesuwanie się na 2 skrzyni biegów, światła włączone, głośność głośnika, przeciąg dla pojedynczej prędkości włączania i wyłączania, dla 2 prędkości włącza się w niskim biegu, i najlepsze!!! Powolna kontrola jest absolutnie fantastyczny!!! Podsumowanie: warto go kupić. Mieści się w 1 ręce łatwo, może być obsługiwany jedną ręką również. Pasuje do ręki mojego staruszka. Idealne dopasowanie do mini pełzacza do tej ceny

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    To jest zdecydowanie tak niesamowite, że kocham to tak bardzo kupuję więcej mam gaz następny jest na liście jest diesel i działa świetnie z 2 prędkości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Beat price/value transmitter esc rec combo :) Extremely handy. Lightweight. Can be handled with one hand. Perfect for kids as well to fit in small hand too. My 2 y old is able to grab it well. Already bought 2nd one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Jest to oryginalna wersja produktu 3, zawiera głośnik, naklejki, zestawy RSG – odbiornik i nadajnik zgodnie z oczekiwaniami. Jeszcze nie próbowałam, ale wszystko wygląda w porządku. Zalecany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Jest tutaj, jeszcze go nie próbowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    To działa dobrze jest jako obraz, nie podoba mi się, że sterowanie jest dość małe! Reszta jest idealna!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Dotarłem zgodnie z planem, muszę to jeszcze przetestować, ale jestem pewien, że wszystko jest dobrze..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Świetny dźwięk. Trzy kanały, których nie pokonasz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    this product is nice and a 100% recomend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Przybyli jak należy! Polecam ten zestaw...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.31
    • US$10.38
    • US$8.04
    • US$16.16
    • US$10.49
    • US$8.07
    • US$17.31
    • US$21.93
    • US$31.17
    • US$11.54
    • US$21.84
    • US$38.10
    • US$15.00
    • US$4.19
    • US$7.99
    • US$8.07
    • US$10.99
    • US$68.99