Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1060)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1060)
    • 5 Star(1003)
    • 4 Star(51)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2021

    Dostarczone i dostarczone szybko! Produkt jest dobry jak na swoją cenę, ale nie jestem pewien, czy jest naprawdę ognioodporny. Kupiłem go na wszelki wypadek, nie sądzę, żeby zniósł ogień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Ta torba nie jest wyjątkowa.. Żeby twoje lipo było bezpieczne.. Jakość jest w porządku, a towar jest tatronem... który jest używany do ochrony wody.. 1 litr pasuje do porównania wielkości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Bardzo dobra i zwarta torba do przechowywania i transportu. Łatwo zmieści 12 baterii do transportu. Zwykle wkładam 7 baterii 6s 4 4s i 2 zestawy fatshark.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Jakość wygląda na przyzwoitą, a torby zapinają się i zamykają rzepy, aby zawartość była bezpieczna i szczelna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Ładna lipowa torba. Dobra jakość, fajny design, dobry zamek. Ładny kolor. Szybka dostawa z CZ. Wszystko w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Idealny rozmiar dla każdego rodzaju baterii. A zamek ułatwia dostęp i przechowywanie baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Bardzo dobra torba. Znacznie większy niż ten mniejszy z Realacca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    To naprawdę niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    perfectas entran bastante baterías Lipo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Suwy wyglądają dobrze. Lipo pasuje idealnie. Mam nadzieję, że torba zrobi to, co powinna: chroni mnie i moje środowisko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 623
    • Ft1 573
    • Ft3 273
    • Ft4 730
    • Ft3 150
    • Ft2 182
    • Ft5 458
    • Ft8 195
    • Ft2 910
    • Ft5 824
    • Ft20 807
    • Ft34 365
    • Ft13 870
    • Ft7 564
    • Ft10 402
    • Ft4 726
    • Ft10 402
    • Ft9 106