Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(226)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(226)
    • 5 Star(211)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2018

    Compact and light mounted on top of the Flight-controller stack protection plate with sticky foam. Easy to bind with built in boot button but is strictly 3.3v only. Choose your antenna length I went with 6cm for a compact build.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2017

    Absolutely tiny. Fits on my thumbnail, weighs in less than 2grams with the 15cm Antenna included! Antenna is actually more than 16.5cm long. Bind button is very handy and the range is more than I will ever be able to tap into. I lost sight of my quad at ~300 meters away and there was still no breakup at all.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2018

    This receiver worked well so far. The button makes the bind process easy and convenient eliminating the need for betaflight or cleanflight cli commands. As I was a bit rusty on wiring it up, I had to do some research which was easy enough but could have been prevented if a short instruction leaflet was provided. Black: GND Orange: +3.3V Grey: DSMX

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Działa świetnie, ostrożnie zasilaj go na 3,3V inaczej będzie cały czas w stanie awarii i nie będziesz mógł go użyć. Protokół komunikacji to SPEKTRUM1024, jeśli twoje radio to DSM2, SPEKTRUM2048, jeśli twoje radio jest DSMX, jeśli radio obsługuje oba, polecam 2048, który ma połowę latencji (11ms w porównaniu z 22ms z 2048)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2020

    Trochę źle zapakowane. Zapakowałem to, myślę, że to delikatna elektronika. Nadal muszę to przetestować, ale mam nadzieję, że nadal zadziała. Dlatego daję tylko 2 gwiazdki za wygląd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2018

    Der Empfänger ist sehr leicht. Koppeln funktioniert ohne Probleme. Sehr hohe Reichweite. Kann ich empfehlen!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Schludnie przybył

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Uwielbiam te odbiorniki. To już trzeci, który kupiłem. Świetna cena, mała i działa świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2018

    It is very easy to place it because of its small size. The long antenna provides good reception Range tested by Spektrum dx7 - 400m / 437yd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$129.35
    • US$42.99
    • US$31.17
    • US$9.23
    • US$32.33
    • US$66.98
    • US$20.99
    • US$32.19
    • US$66.98
    • US$24.24
    • US$34.49
    • US$471.49
    • US$15.00
    • US$62.36
    • US$166.64
    • US$167.89
    • US$107.33
    • US$66.99