Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(902)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(902)
    • 5 Star(847)
    • 4 Star(50)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Pokój z wami, miłosierdziem Boga i błogosławieństwem. Otrzymałem produkt zgodnie ze specyfikacją i nie zajęło to wiele czasu. Ale mam nadzieję, że wspomni pan o wartości celnej dla państwa, którą zapłaci pan później. Dziękuję bardzo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Azərbaycana 23 günə təslimat bağlama tam sağlamdı və mültimetr çox gözəldi həm sürətli ölçür həm də dəqiq məsləhət görürəm hər kəsə üzərində 2 ədəd cr2032 batareya ilə gəlir. 👍👍👍👍👍 Delivery to Azerbaijan for 23 days was completely healthy and the multimeter is very nice, it measures both fast and accurately, I advise everyone Comes with over 2 cr2032 batteries.👍👍👍👍👍 Доставка в Азербайджан за 23 дня была полностью здоровой. и мультиметр очень хороший, и быстрый, и точный, всем советую Поставляется с более чем 2 батареями cr2032.👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Bardzo dobry produkt są z pierwszej ręki jestem bardzo zadowolony z produktu i ze sprzedawcy dostawa została wykonana jak sprzedawca mówił Polecam wszystkim moje gratulacje i banggod dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Dobra dla pieniędzy. Trochę za ostro w użyciu z małymi i bardzo szczupłymi sondami. Nie można wymienić na różne końce sondy - druty są przymocowane do boków. Czasem trochę wolno reagować na zmiany, ale jest lekka i łatwa do odczytania, więc jeśli używasz tylko okazjonalnie, używaj standardowych punktów sondy, i nigdy nie musisz mierzyć prądu, sugeruję, że to rozsądny wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Usługa pocztowa była OK, pakiet bez uszkodzeń. Proszę spojrzeć na moje zdjęcie, polecam kupić...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Dobry produkt

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Dobry produkt Dobra odpowiedź Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Wszystko jest super, wyjechał do Odessy na dwa tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Szybka dostawa i bez kłopotów. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Dobra dokładność i rozmiar. Podoba mi się 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 188
    • Ft6 696
    • Ft28 090
    • Ft16 181
    • Ft5 188
    • Ft48 854
    • Ft4 580
    • Ft10 074
    • Ft27 152
    • Ft23 510
    • Ft4 883
    • Ft7 020
    • Ft18 624
    • Ft3 967
    • Ft7 936
    • Ft54 311
    • Ft7 631
    • Ft9 768