Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(812)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(812)
    • 5 Star(760)
    • 4 Star(46)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Product corresponds to the description. Quality is very good. Works excellent and without problems. Am satisfied with this product. Measuring accuracy is really tip. A very good device for a small price. I tested it in our electronics laboratory. Are convinced of this device. Can recommend it with calm conscience.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Używam tego produktu od kilku tygodni. Dostarczono go w kartonowym pudełku, które zostało uszkodzone podczas transportu, ale zawartość była w porządku. Sam multimetr jest wyposażony w torbę ochronną, która jest tylko na tyle duża, aby zmieścić multimetr i akcesoria. Nie jest to najszybszy multimetr, ale na pewno nie jest powolny, a sondy nie są najlepsze, ale na pewno nie najgorsze, jakie widziałem. Tego samego nie można powiedzieć o sondzie temperaturowej, która wydaje się słaba i nie jest dokładna. Funkcjonalność oscyloskopu oczywiście nie ma porównania do oscyloskopu biurowego, ale jest wystarczająco dobra, aby potwierdzić proste sygnały w terenie. Jestem zadowolony z tego produktu dla mojego hobby i czuję, że jakość jest tym, czego można się spodziewać za ten punkt cenowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    To doskonały multimetr. Bardzo dokładne, mierzyłem z skalibrowanych źródeł i odczytów (wolt i Ohms) były na miejscu. Oscyloskop to sen. Dla amatora hobbysty jest idealny i bardzo dokładny. Miejsca do testowania tranzystorów są trochę trudne. Możesz myśleć, że nie działa na początku, ale to trochę potrwa, aż wszystkie 3 piny usiądą poprawnie, aby licznik dał odczyt. Poza tym uważam, że najlepszy MM/Oscyloskop za najniższą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dobre wskaźniki i budowa, dobra reakcja na pracę z sygnałem notebooka i bardzo dokładne. Piękny i chrupiący pokaz. Grzech za brak zwykłej gumowej osłony na multimetrach, nie używać baterii 9V i ekranu, który mógłby bez nieco większego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Multimetr został nietknięty, chociaż mały pakiet został zgnieciony na jednym rogu pudełka, integralność urządzenia nie została uszkodzona. Urządzenie jest dobre, naprawdę mi się podobało. Ma prawie wszystko, czego potrzebujesz do osobowości radiowej. Gdyby był tam jeszcze jeden licznik indukcyjny, byłyby zajęcia. Dzięki twórcom tego urządzenia i sprzedawcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Nie próbowałam jeszcze produktu. Ogólnie, wygląda dobrze. Przejścia pomiarowe są trochę powolne. Ładunek jest słaby, nie ma ochrony, nic poza pudłami i torbami. Nie ma w nim baterii, więc myślę, że chodzi o zakaz wysyłki. Zasilany 3 bateriami AA. Zawsze piszczy przy przejściach pomiarowych, jest trochę niewygodnie. Nie wiem, czy już się zamyka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Wskazówki pomiarowe są słabe, w rzeczywistości szpilka czerwonego kabla przy pierwszym wstawieniu, aby móc go przetestować pozostał włożony, następnie kabel się złamał nie dopuszczając odczytu teraz muszę mówić ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Produkt został odebrany, ale na dostawę z kraju sąsiadującego (Hiszpania) trwało to tyle, co kolejne zamówienie złożone w tym samym czasie i pochodzące z Chin. Ponadto opakowanie nie miało ochrony i miało bardzo ostry i raczej głęboki cios, który mógł uszkodzić ekran kamery (patrz zdjęcia) stąd niska nota dla logistyki. Poza tym sam produkt działa całkiem poprawnie i wygląda bardzo dobrze jak na cenę. Z poważaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • AliVIP3
    ID
    27/09/2020

    Towary są dobrze odbierane i sprawne. Dzięki sukcesowi Banggood. Zawsze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Proste urządzenie pomiarowe. Dla niektórych zakresów pomiarowych całkiem dokładnie w porównaniu do droższych urządzeń. Funkcja Oshi jest tylko prosta, ale lepsza od tanich części. Temperatura jest bardzo nieprecyzyjna, ale jest to również podane w instrukcji. Test tranzystora nie nadaje się do użytku: przewód może być źle włożony, a pomiar jest bardzo niedokładny. W przeciwnym razie inne zakresy pomiarowe są całkiem dobre. Piki pomiarowe nie są oczywiście odpowiednie dla HF. BNC Jack niestety nie istnieje. Wyświetlacz jest dość duży i dobrze czytelny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 890
    • Ft49 144
    • Ft20 088
    • Ft20 987
    • Ft6 594
    • Ft6 894
    • Ft26 685
    • Ft67 766
    • Ft28 784
    • Ft12 117
    • Ft4 795
    • Ft6 894
    • Ft18 888
    • Ft5 095
    • Ft20 687
    • Ft88 726
    • Ft3 895
    • Ft12 891