Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(830)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(830)
    • 5 Star(776)
    • 4 Star(47)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Product corresponds to the description. Quality is very good. Works excellent and without problems. Am satisfied with this product. Measuring accuracy is really tip. A very good device for a small price. I tested it in our electronics laboratory. Are convinced of this device. Can recommend it with calm conscience.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    To doskonały multimetr. Bardzo dokładne, mierzyłem z skalibrowanych źródeł i odczytów (wolt i Ohms) były na miejscu. Oscyloskop to sen. Dla amatora hobbysty jest idealny i bardzo dokładny. Miejsca do testowania tranzystorów są trochę trudne. Możesz myśleć, że nie działa na początku, ale to trochę potrwa, aż wszystkie 3 piny usiądą poprawnie, aby licznik dał odczyt. Poza tym uważam, że najlepszy MM/Oscyloskop za najniższą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dobre wskaźniki i budowa, dobra reakcja na pracę z sygnałem notebooka i bardzo dokładne. Piękny i chrupiący pokaz. Grzech za brak zwykłej gumowej osłony na multimetrach, nie używać baterii 9V i ekranu, który mógłby bez nieco większego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Multimetr został nietknięty, chociaż mały pakiet został zgnieciony na jednym rogu pudełka, integralność urządzenia nie została uszkodzona. Urządzenie jest dobre, naprawdę mi się podobało. Ma prawie wszystko, czego potrzebujesz do osobowości radiowej. Gdyby był tam jeszcze jeden licznik indukcyjny, byłyby zajęcia. Dzięki twórcom tego urządzenia i sprzedawcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Nie próbowałam jeszcze produktu. Ogólnie, wygląda dobrze. Przejścia pomiarowe są trochę powolne. Ładunek jest słaby, nie ma ochrony, nic poza pudłami i torbami. Nie ma w nim baterii, więc myślę, że chodzi o zakaz wysyłki. Zasilany 3 bateriami AA. Zawsze piszczy przy przejściach pomiarowych, jest trochę niewygodnie. Nie wiem, czy już się zamyka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Wskazówki pomiarowe są słabe, w rzeczywistości szpilka czerwonego kabla przy pierwszym wstawieniu, aby móc go przetestować pozostał włożony, następnie kabel się złamał nie dopuszczając odczytu teraz muszę mówić ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Bardzo dobrze, mogę teraz odróżnić czysty sin fals ups i niskie koszty, Zmierzyłem DC i jest bardzo dokładny, jestem bardzo zadowolony z tego oscyloskopu funkcja auto jest czyste złoto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Produkt został odebrany, ale na dostawę z kraju sąsiadującego (Hiszpania) trwało to tyle, co kolejne zamówienie złożone w tym samym czasie i pochodzące z Chin. Ponadto opakowanie nie miało ochrony i miało bardzo ostry i raczej głęboki cios, który mógł uszkodzić ekran kamery (patrz zdjęcia) stąd niska nota dla logistyki. Poza tym sam produkt działa całkiem poprawnie i wygląda bardzo dobrze jak na cenę. Z poważaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Wspaniały mały oscyloskop/multimetr ze wszystkimi funkcjami potrzebnymi do opracowania i utrzymania obwodów analogowych i cyfrowych. MDS8207 jest dobrze zbudowany, łatwy w obsłudze i do odczytu. Wolna sonda temperaturowa, tropy i torba są częścią pakietu. Proste porównania (Vac, Vdc, mAdc, mAac, opór, pojemność i temperatura) wykazały niemal równowagę w stosunku do moich innych multimetrów, co daje mi pewność w sprzęcie. Nie wiem jeszcze, jakie jest zużycie baterii (mam to tylko kilka godzin), ale dodatkowe wejście zasilania byłoby mile widziane, przynajmniej dla tych, którzy używają urządzenia jako multimetr biurka lub mają mało miejsca na większy zakres.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Proste urządzenie pomiarowe. Dla niektórych zakresów pomiarowych całkiem dokładnie w porównaniu do droższych urządzeń. Funkcja Oshi jest tylko prosta, ale lepsza od tanich części. Temperatura jest bardzo nieprecyzyjna, ale jest to również podane w instrukcji. Test tranzystora nie nadaje się do użytku: przewód może być źle włożony, a pomiar jest bardzo niedokładny. W przeciwnym razie inne zakresy pomiarowe są całkiem dobre. Piki pomiarowe nie są oczywiście odpowiednie dla HF. BNC Jack niestety nie istnieje. Wyświetlacz jest dość duży i dobrze czytelny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 029
    • Ft15 312
    • Ft30 621
    • Ft6 924
    • Ft9 478
    • Ft5 048
    • Ft15 312
    • Ft7 890
    • Ft59 982
    • Ft5 048
    • Ft12 310
    • Ft7 290
    • Ft78 761
    • Ft7 290
    • Ft5 364
    • Ft8 382
    • Ft4 733
    • Ft27 148