Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(874)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(874)
    • 5 Star(816)
    • 4 Star(51)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Product corresponds to the description. Quality is very good. Works excellent and without problems. Am satisfied with this product. Measuring accuracy is really tip. A very good device for a small price. I tested it in our electronics laboratory. Are convinced of this device. Can recommend it with calm conscience.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    To doskonały multimetr. Bardzo dokładne, mierzyłem z skalibrowanych źródeł i odczytów (wolt i Ohms) były na miejscu. Oscyloskop to sen. Dla amatora hobbysty jest idealny i bardzo dokładny. Miejsca do testowania tranzystorów są trochę trudne. Możesz myśleć, że nie działa na początku, ale to trochę potrwa, aż wszystkie 3 piny usiądą poprawnie, aby licznik dał odczyt. Poza tym uważam, że najlepszy MM/Oscyloskop za najniższą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Multimetr został nietknięty, chociaż mały pakiet został zgnieciony na jednym rogu pudełka, integralność urządzenia nie została uszkodzona. Urządzenie jest dobre, naprawdę mi się podobało. Ma prawie wszystko, czego potrzebujesz do osobowości radiowej. Gdyby był tam jeszcze jeden licznik indukcyjny, byłyby zajęcia. Dzięki twórcom tego urządzenia i sprzedawcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Nie próbowałam jeszcze produktu. Ogólnie, wygląda dobrze. Przejścia pomiarowe są trochę powolne. Ładunek jest słaby, nie ma ochrony, nic poza pudłami i torbami. Nie ma w nim baterii, więc myślę, że chodzi o zakaz wysyłki. Zasilany 3 bateriami AA. Zawsze piszczy przy przejściach pomiarowych, jest trochę niewygodnie. Nie wiem, czy już się zamyka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Jest to dobre dla hobbitów, którzy pracują z sygnałami lub potrzebują logowania. To urządzenie obsługuje przechowywanie dowolnej wartości mierzonej w tabeli pamięci lub wykresu (w trybie zakresu). Wrabianie jest kochankiem, ale nadal dobre. W przypadku pomiaru sygnałów wysokiego napięcia, takich jak 100-300V i, zaleca się użycie rozdzielacza napięcia 1/10 lub 1/100 (nie dołączony), aby uniknąć błędów pomiarowych. Urządzenie nie może przesuwać pionowo krzywej sygnału w trybie zasięgu. Wyzwalacze działają dobrze. Piszczenie urządzenia jest głośne . (może być wyłączony, ale za każdym razem, gdy go włączasz). Dla hobbystów, dobre narzędzie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Bardzo dobrze, mogę teraz odróżnić czysty sin fals ups i niskie koszty, Zmierzyłem DC i jest bardzo dokładny, jestem bardzo zadowolony z tego oscyloskopu funkcja auto jest czyste złoto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Wspaniały mały oscyloskop/multimetr ze wszystkimi funkcjami potrzebnymi do opracowania i utrzymania obwodów analogowych i cyfrowych. MDS8207 jest dobrze zbudowany, łatwy w obsłudze i do odczytu. Wolna sonda temperaturowa, tropy i torba są częścią pakietu. Proste porównania (Vac, Vdc, mAdc, mAac, opór, pojemność i temperatura) wykazały niemal równowagę w stosunku do moich innych multimetrów, co daje mi pewność w sprzęcie. Nie wiem jeszcze, jakie jest zużycie baterii (mam to tylko kilka godzin), ale dodatkowe wejście zasilania byłoby mile widziane, przynajmniej dla tych, którzy używają urządzenia jako multimetr biurka lub mają mało miejsca na większy zakres.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Proste urządzenie pomiarowe. Dla niektórych zakresów pomiarowych całkiem dokładnie w porównaniu do droższych urządzeń. Funkcja Oshi jest tylko prosta, ale lepsza od tanich części. Temperatura jest bardzo nieprecyzyjna, ale jest to również podane w instrukcji. Test tranzystora nie nadaje się do użytku: przewód może być źle włożony, a pomiar jest bardzo niedokładny. W przeciwnym razie inne zakresy pomiarowe są całkiem dobre. Piki pomiarowe nie są oczywiście odpowiednie dla HF. BNC Jack niestety nie istnieje. Wyświetlacz jest dość duży i dobrze czytelny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Dobrej jakości mutimer z oscyloskopem. Wewnętrzne bezpieczniki są używane z lontu smd trudne do wymiany, jeśli bezpiecznik się odpali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Produkt jako opis. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Dobrej jakości multimetr od Mustool. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.99
    • US$139.99
    • US$66.99
    • US$85.99
    • US$19.99
    • US$24.99
    • US$72.99
    • US$249.99
    • US$105.99
    • US$37.99
    • US$14.99
    • US$28.99
    • US$26.99
    • US$19.99
    • US$249.99
    • US$119.99
    • US$62.99
    • US$49.99