Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(530)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(530)
    • 5 Star(500)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Zestaw przyszedł tydzień wcześniej i jest idealny dla mojego Endera 3 Pro. Nie ma instrukcji montażu, ale jest to łatwe i intuicyjne, w razie trudności wystarczy zobaczyć, jak oryginalna część jest zmontowana. Sprężyna jest trochę mocniejsza od oryginalnego i teraz jest o wiele łatwiej ładować żarnik. Jestem naprawdę szczęśliwy. Zestaw przyszedł tydzień wcześniej i jest idealny dla mojego Endera 3 Pro. Nie ma instrukcji montażu, ale jest to łatwe i intuicyjne, w razie trudności wystarczy zobaczyć, jak oryginalna część jest zamontowana. Sprężyna jest nieco bardziej wytrzymała niż oryginalna, a teraz znacznie łatwiej jest załadować żarnik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Bardzo dobry pakiet, który spełnił moje pierwsze potrzeby. Dostawa była szybsza wtedy oczekiwana i wszystko się udało, chociaż podręcznik dla części byłby miły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Dużo lepiej drukować! Instalacja jest łatwa! Polecane! Bardzo szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Sprężyna wytłaczacza jest bardzo twarda. Jeśli ci się podoba, pełna moc. W przeciwnym razie weź starą wiosnę. Wytłaczarka górna 👍 sprężyny również klasy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Modernizacja wytłaczarki metalowej jest obowiązkowa po kilku tygodniach użytkowania drukarki. Jest to bardzo łatwe do zainstalowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Firmowe sprężyny i wysokiej jakości zestaw wytłaczający. Nie miałem problemu z poprawą części lub niekompletnością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Idealne dla końca 3 v2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Świetny produkt, by utrzymać zdrowie drukarki 3D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Świetna aktualizacja, dużo lepsza niż te plastikowe. Dopasowałem się do 3 pro. Łatwy w montażu i łatwiejszy w instalacji element.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    4,5 months to delivery, but it works good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,178
    • Ft60,934
    • Ft5,282
    • Ft1,707
    • Ft3,075
    • Ft2,419
    • Ft16,412
    • Ft48,184
    • Ft4,831
    • Ft930
    • Ft79,276
    • Ft40,412
    • Ft12,432
    • Ft5,593
    • Ft2,484
    • Ft45,386
    • Ft2,391
    • Ft6,152