Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(598)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(598)
    • 5 Star(563)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2019

    It is as if the extruder is a mirror image of what appears in the ad. Don't fit in ender 3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    Zdecydowanie jeden z najlepszych zakupów 9,00 euro, jakie zrobiłem w moim życiu. Miałem wiele problemów z drukiem, łóżko było krzywe, wytłaczanie to łóżko. Łóżko wibrowało, gdy czasem drukuje. Wszystkie problemy zniknęły z jakiegoś powodu, odkąd zainstalowałem go dziś rano. Każdy odcisk przylega natychmiast, łóżko przestało wibrować, a pokrętła są o wiele ciaśniejsze niż wcześniej, a Ekstruzja jest bardziej spójna. Nie miałem problemu, że to zła strona mojego Endera 3. Z radością przyjąłem tę dobrą, a na dodatek, wysłali ją bardzo szybko, mieli ją w Holandii w ciągu tygodnia lub dwóch. Bardzo szczęśliwy klient!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2019

    two different pictures ---mine is not for ender 3 :(

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    Unfortunately, it didn't fit my Ender 3. Pictures of the product are rather confusing on web-store. Now I see that photos of the product are shown mixed left and right orientation. As I read that it fits Ender 3, I believed so, but the extruder I get it is exactly mirrored image of what would fit my printer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2020

    Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Nie nadaje się do końca 3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Zestaw przyszedł tydzień wcześniej i jest idealny dla mojego Endera 3 Pro. Nie ma instrukcji montażu, ale jest to łatwe i intuicyjne, w razie trudności wystarczy zobaczyć, jak oryginalna część jest zmontowana. Sprężyna jest trochę mocniejsza od oryginalnego i teraz jest o wiele łatwiej ładować żarnik. Jestem naprawdę szczęśliwy. Zestaw przyszedł tydzień wcześniej i jest idealny dla mojego Endera 3 Pro. Nie ma instrukcji montażu, ale jest to łatwe i intuicyjne, w razie trudności wystarczy zobaczyć, jak oryginalna część jest zamontowana. Sprężyna jest nieco bardziej wytrzymała niż oryginalna, a teraz znacznie łatwiej jest załadować żarnik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Firmowe sprężyny i wysokiej jakości zestaw wytłaczający. Nie miałem problemu z poprawą części lub niekompletnością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Nice stuff here, springs is a must for ender, bowden is realy good in comparison with original, and metal extruder is really good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Bardzo fajny 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$42.99
    • US$30.02
    • US$7.76
    • US$38.99
    • US$14.78
    • US$3.45
    • US$40.49
    • US$44.84
    • US$44.98
    • US$9.23
    • US$18.99
    • US$5.78
    • US$4.61
    • US$68.99
    • US$16.09
    • US$39.99
    • US$219.00