Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(130)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2021

    Kit effettivamente completo di tutto, peccato che il motore è diverso dagli altri già montati dalla fabbrica sulla stampante, creando un problema di passi che faceva in più all'avvio. Il problema l'ho risolto sostituendolo con quello dell'estrusore che è uguale agli altri già montati. Con questo escamotage ho risolto il problema e adesso ho un asse Z che lavora bene. Peccato che i supporti per l'alimentatore siano insufficienti, un altro in più eviterebbe che l'alimentatore oscillasse.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • cripdk
    GR
    26/06/2021

    Niesamowity produkt z szybką wysyłką. Instalacja jest trochę trudna, ale po pewnym czasie i dużo tuningu i gracji, peinter działa doskonale!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Produsul a venit repede, aproximativ trei săptămâni. Sa montat pe o imprimanta Ender 3 v2. Mulțumit de produs.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Właśnie otrzymałem produkt, cały proces był doskonały, dotarł na te krańce świata w rekordowym czasie, teraz do instalacji szybu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    W porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Doskonały zestaw działa dobrze wymaga sprawdzenia wysokości osi x od czasu do czasu, ale drastycznie poprawia jakość wydruku z bezpośrednich ustawień napędu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Wszystko jest OK. Niestety, ustawienie silnika do wrzeciona nie do końca pasuje i muszę spróbować czegoś, dopóki nie pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    CA
    24/11/2020

    Działa bez problemów. Szybko zainstalowany za pomocą zdjęć ze strony twórców

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    very good quality!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 410
    • Ft14 320
    • Ft2 938
    • Ft4 774
    • Ft14 702
    • Ft45 015
    • Ft3 304
    • Ft2 938
    • Ft5 509
    • Ft2 938
    • Ft2 203
    • Ft16 538
    • Ft54 538
    • Ft5 853
    • Ft2 203
    • Ft2 569
    • Ft15 803
    • Ft2 203