Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2022

    Wreszcie dotarło w dobrym porządku!!!Zamówiłam kilka zestawów i zdecydowanie polecam za cenę sprzedaży!!!Ładna jakość przedłużaczy do SC24 i innych aplikacji 1/24 RC! Zbyt nisko na lepsze LCG!!!Happy z zakupu!!!Dziękuję Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Świetnie, robi swoje. Pasuje jak rękawica na aluminiowe osiki, również sprzedawane na Banggood. Waży około 8 gramów. Uważaj na śruby, miałem jedną przerwę podczas dokręcania... Na pewno kupimy kolejny na tylną oś!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Moje zamówienie przyszło 3 dni wcześniej niż oczekiwano. Opakowanie było w świetnym stanie.Rozszerzenie jest idealne dla mojej Betty, opony nie uderzają w błotniki, kiedy skręcam osie! Dziękujemy Banggood za szybkie i wielkie zamówienie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Przyjechali dobrze i wszystkie elementy są tam!!Świetna cena i zdecydowanie polecam!!!Zadowolony z zakupu i dziękuję Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Finally arrived and everything looks to be in good shape!!Nice looking quality amd has some weight to them!!Definitely recommend but price is kinda steep!!..I used coupon's and point's to knock the cost down a lil.Thank you Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Quick delivery and excellent price!Thank you Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Dodał wagę, żeby obniżyć środek ciężkości. Poprawia stabilność przy szerokim śladzie i zmniejsza ocieranie się o ciało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Doskonałe uaktualnienie, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Dobra waga dla mojego Scx24. Uważaj, aby nie dokręcać koła zbyt mocno, bo te mosiężne obciążniki będą zeskrobywać głowice śrub, trzymając łożyska osi, powodując problemy. Włożyłem małą podkładkę i problem zniknął.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Super szybka dostawa i świetna cena !!!Zdecydowanie polecam!!!Dziękuję Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$13.85
    • US$6.59
    • US$5.59
    • US$1.99
    • US$6.99
    • US$6.99
    • US$36.95
    • US$72.75
    • US$7.99
    • US$21.93
    • US$17.99
    • US$5.99
    • US$8.69
    • US$18.47
    • US$29.99
    • US$248.99
    • US$9.99