Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(620)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(620)
    • 5 Star(579)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/06/2021

    Zdecydowanie uaktualnienie z magazynu, plastikowy wytłaczacz na Enderze 3 V2, te oryginalne są totalne gówno i bardzo szybko się psują. Nie pasuje do V2. Złącze wlotowe koliduje ze śrubą ołowiową osi Z. Musiałem się go pozbyć i dodać żarówkę, żeby żarnik nie został porysowany przez nici wlotowe. Ponieważ inne wspomniane kroki E/mm wymagają rekalibracji, musiałem przejść z 93 do 138,6 kroków. Montaż jest dość prosty, paczka była bez żadnych instrukcji. Radzę użyć trochę tłuszczu na zębach, by zapobiec przedwczesnemu zużyciu. Opakowania są bardzo słabe, same plastikowe torby. Trudno uwierzyć, że nic nie zostało uszkodzone w transporcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Świetny produkt, ale niestety brakowało kawałka. Wysłał wiadomość Banggood i miał nową część w ciągu kilku dni. Trwało 16 dni od CN do NZ. Działa świetnie po regulacji kroków od 93 do 139.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dobrze, jestem szczęśliwy. Opakowania mogłyby być lepsze. Może okład z bąbelkami. Przedmiot został umieszczony w torbie na zamek, a potem w torbie bez zabezpieczenia i jest uszkodzony, a farba odpadła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Item arrived in good conditions, no missing parts, packaging was nothing special but doesn’t matter much. So far everything seems solid and nothing broken.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Bardzo dobrze zapakowany, montaż trwa około 30 minut. Jeśli posiadasz Ender 3 Pro, musisz zmienić kroki dla wytłaczacza, z 93 stopni (wytłaczarka zapasowa) na 139 kroków tego wytłaczacza dwuprzekładniowego. Jak na razie jestem szczęśliwy, to działa. Kupiłem ten podwójny wytłaczacz, bo wytłaczarka ma mały poślizg z włóknami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Ładnie wygląda i trwalszy wytłacz niż oryginalny plastikowy. Trochę czerwonej farby brakowało w kilku mniejszych miejscach, więc srebrny kolor pod spodem był odsłonięty. Wytłaczarka działa jak na razie dobrze. Zauważcie, że nowe E-stepy będą musiały być obliczone, miałem 93 na starym, plastikowym wytłaczarce, a z tym metalicznym wytłaczaniem mam 143,9 na moim Enderze 3 V2. Przesyłka UE z brytyjskiego magazynu nie była najszybsza, ale do przyjęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Jej szef się odrywał i był trochę rozbity. Może być lepiej zapakowane. Jedna gwiazda spadła. Przyszło szybko, w całości. Turcja dotarła do mnie z Aras Cargo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Właśnie dostałem pakiet w bardzo złym stanie, jedna z części jest trafiona, mam nadzieję, że kiedy jest zamontowany na maszynie będzie działać dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Ten podajnik jest lepszy od oryginalnego, który był z Enderem3. Jedyny problem jaki mam to to, że mój sprzęt wytłaczający był krótki, ale przykleiłem go, żeby było dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Poród trochę długi, ale to normalne, biorąc pod uwagę warunki sanitarne. I nie ma instrukcji montażu, ale mały samouczek na Youtubie i jest pięciocentówka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,969
    • Ft1,364
    • Ft6,150
    • Ft4,441
    • Ft712
    • Ft2,732
    • Ft4,099
    • Ft3,416
    • Ft16,748
    • Ft6,492
    • Ft929
    • Ft9,227
    • Ft2,732
    • Ft2,048
    • Ft4,037
    • Ft2,048
    • Ft1,706
    • Ft2,390