Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(690)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(690)
    • 5 Star(640)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2022

    Niestety paczka dotarła z bardzo złym opakowaniem, w kopercie zbyt improwizowanej, aby zawierać delikatne przedmioty, które muszą się zmierzyć z tak długą podróżą. Jako delikatne elementy i akcesoria do drukarki 3D uważam, że powinny być lepiej chronione. Mam nadzieję, że kiedy zamontuję je na drukarce, nie będzie żadnych brakujących części i że wszystko działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Zdecydowanie uaktualnienie z magazynu, plastikowy wytłaczacz na Enderze 3 V2, te oryginalne są totalne gówno i bardzo szybko się psują. Nie pasuje do V2. Złącze wlotowe koliduje ze śrubą ołowiową osi Z. Musiałem się go pozbyć i dodać żarówkę, żeby żarnik nie został porysowany przez nici wlotowe. Ponieważ inne wspomniane kroki E/mm wymagają rekalibracji, musiałem przejść z 93 do 138,6 kroków. Montaż jest dość prosty, paczka była bez żadnych instrukcji. Radzę użyć trochę tłuszczu na zębach, by zapobiec przedwczesnemu zużyciu. Opakowania są bardzo słabe, same plastikowe torby. Trudno uwierzyć, że nic nie zostało uszkodzone w transporcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Dobrze wykonana wytłaczarka. Ładny dodatek do mojego Ender 3 V2. Polecam to, aby upewnić się, że żarnik jest prawidłowo przyciśnięty do dyszy. Opakowania mogą być lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Igényes, sorjamentes kidolgozás, minden alaktrész a csomagban van. Nem mellesleg jól is néz ki a nyomtató vele. :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Zainstalowany na dowolnym i3 Mega S i pozbycie się fabrycznego wytłaczarki z tworzywa sztucznego (replika). Po instalacji, e-steps kalibracja jest potrzebna, aby dostroić drukarkę 3d prawidłowo. Poprawiono jakość druku, minimalizujemy problemy z wytłaczaniem i hałasem. Całkowicie polecam ten wytłaczarka!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Chciałem to przejrzeć, bo musiałem to wykorzystać. Mój ekstruder zawiódł i w końcu musiałem go użyć. Działa o wiele lepiej niż mój ekstruder!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Przybył niesamowicie szybko (mniej niż tydzień) i wygląda świetnie. Podobne na innej stronie był 4 razy bardziej zadowolony z ceny. Jeszcze trzeba zainstalować, ale to będzie fajny projekt po sezonie wakacyjnym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Łatwy do zainstalowania przeczytania innych komentarzy i zmieniłem e kroki na 138,6 działa świetnie również niektórzy ludzie mówili, że wlot dotyka paska z gwintowanego tylko dokręcić gniazdo, więc jedno z mieszkań było obok baru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Jak na razie wszystko idealnie! Jeszcze go nie zainstalowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Filament można wepchnąć do środka tylko wtedy, gdy odkręci się sprzęg do rurki PTFE. To nie takie proste, jeśli zmieniasz dużo żarnika. Przeprowadzam testy po kalibracji kroków E.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.61
    • US$47.34
    • US$38.99
    • US$2.29
    • US$5.97
    • US$24.24
    • US$6.99
    • US$6.99
    • US$39.99
    • US$86.61
    • US$5.76
    • US$69.99
    • US$45.99
    • US$2.59
    • US$42.99
    • US$81.60
    • US$119.59
    • US$13.79