Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2022

    Było w porządku, trochę niedokończone, i zauważyłem, że dno nie jest płaskie na powierzchni. Chyba trzeba przy tym majstrować. Jest to bardziej kwestia jakości. Ogólnie rzecz biorąc, jest funkcjonalna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Dobrze zapakowane, bardzo gładka i dokładna, cieszę się, że poszedłem z ulepszoną wersją z 8 prętami przedłużającymi i przystankami końcowymi zbyt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Piękny produkt. dobrze chroniony w opakowaniach styropianowych i kartonowych. wygląda na sztywny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Doskonała jakość i stosunek wydajności ceny jest świetny. Dotarł do Niemiec w około 2-3 tygodnie. Chciałbym kupić 🛒 ponownie natychmiast ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Damnnn is the best drill stand ever!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    good packaging and high quality product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Produkt dotarł szybko i zintegrowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Well built and no play. Not yet tested but I am happy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Brilliant bit of kit, well machined and smooth action

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Ogólnie jakość ok, ale dużo zabawy w łożyska i szyny prowadzące. Pierścień blokujący na szybie ciągle wyskakuje, co powoduje, że pozostał w miejscu pracy. A teraz nie mogę znaleźć pierścienia zamka... Pewnie w stercie drwalów. Wnęka dla łożyska górnego jest zbyt płytka, pozostawiając za mało miejsca na pierścień blokujący. Za tę cenę, myślę, że dobrze, jeśli chociaż Chuck został na miejscu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$47.99
    • US$27.99
    • US$59.99
    • US$10.99
    • US$27.99
    • US$69.99
    • US$65.99
    • US$29.99
    • US$35.99
    • US$19.79