Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/09/2021

    Szybkie wejście działa dobrze Szkoda, że ma taki tani abs wygląd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Bardzo dobra jakość. Brak instrukcji, ale z odrobiną prób i błędów jest bardzo łatwy do montażu w odpowiednim położeniu. Jestem bardzo zadowolony z produktu, jako że zarówno jakość jak i szybkość dostawy były doskonałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Konieczny element, ponieważ oś Z nie ma dalszej stabilizacji i przy wyższych warstwach ciśnienia jest duże obciążenie wrzecion Z, jest tutaj bardziej stabilny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Plastikowe, ale bardzo dobrze wykonane, a wałek jest czymś, czego nie można zrobić samemu. bardzo przydatne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Świetnie, ale w końcu nie używałem ich, ponieważ mam kilka elastycznych przystanków końcowych z moim zestawem podwójny Z osi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Tak długo, jak twój pręt Z nie jest zgięty i odpowiednio go wyrównujesz, to zapewni ci lepszą stabilność pręta Z i sprawi, że górne warstwy będą gładkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Jego prace, jak to zostało opisane bardzo szczęśliwy, aby dostać te jako moje stare, które były drukowane 3d nie wyglądały tak dobrze, ale teraz wyglądają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Bardzo ładnie, dzieki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Konieczność do drukarki 3d

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft115 731
    • Ft14 654
    • Ft2 644
    • Ft79 088
    • Ft913
    • Ft61 069
    • Ft394
    • Ft12 211
    • Ft67 176
    • Ft5 799