Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Dobry produkt dla kogo tylko podstawowe, spełnia potrzeby, już z biczami itp, ręczne w porządku, mój przyszedł z luźnym ekranem niesprawdzony po prostu go otworzył i ponownie został na górze, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Satisfied with product and delivery time, just only have problem with subwoofer connection, it work when i plug in negative only and have to do it every time when turn on, response for solving problem would be helpful

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Bardzo ładne radio i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Pakowanie pokazuje, że został upuszczony, brak kamery cofania, pudełko wyraźnie pokazuje kamerę. Brak odpowiedzi z zapytań do Banggood, oszczędzaj pieniądze kup gdzie indziej. Bardzo rozczarowany

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Ekran jest zły i nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    Demorou um pouco mais do que o previsto mas era isto mesmo que eu queria, funciona bem e recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Ta jednostka główna jest bardzo dobra! Wideo jest bardzo jasne i prawdziwe Full HD1080, jasne i jasne do oglądania z mojego micro SD i jest duża zaleta, aby używać odtwarzacza/mp5 i monitora z tyłu kamery. Audio jest słodkie z ulepszonymi 4 wyjściami audio RCA i pojedynczym wyjściem jest Wow.Jest super głośno, gdy głośno jest włączone, DSP jest plusem..więc co innego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 501
    • Ft21 848
    • Ft23 014
    • Ft28 374
    • Ft3 273
    • Ft20 854
    • Ft3 639
    • Ft36 415
    • Ft15 951
    • Ft3 639
    • Ft29 951
    • Ft5 095
    • Ft42 563
    • Ft99 416
    • Ft28 374
    • Ft44 140
    • Ft50 446
    • Ft2 910