Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/02/2021

    Pasuje do opisu i spróbować, ale nie powinno być żadnych problemów.W opisie są instrukcje, aby używać go w najlepszym, więcej niż to....Ocenę po wypróbowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Dobrze otrzymana jakość produktu zgodna z tym, co zostało powiedziane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    The product seems and has the functions exactly as described in the advertisement. It has arrived in a well packed, solid package earlier than expected. Works perfectly with CNC 3018, strongly suggested to have.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Sterownik działa całkiem nieźle. Tylko wyświetlacz jest lekko źle dopasowany do pudełka, ale to nie ogranicza użycia. Mimo to jest to niezła aktualizacja mojego routera CNC 2417. Zajęło mi chwilę, żeby się dowiedzieć, że wymiana między chińskim i angielskim wymaga długiego naciśnięcia przycisku Z.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    ΣΕ άριστη συσκευασία τα παρέλαβα και η πρώτη εικόνα που έβγαλα είναι τέλεια επιφύλασσε για περισσότερα στο μέλλον...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Nie mogę go jeszcze ocenić, jak tylko zainstaluję program sterowniczy GRBL będę mógł go przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Język chiński domyślnie. Ale możesz zmienić na angielski. Działa jak urok, łatwy w użyciu zamiast laptopa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    I thought the board was bad on my cnc router, but this unit proved that board was OK and my router works just fine. Thank You Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Długie naciśnij lewy górny przycisk, aby zmienić język na angielski

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Kabel nie pasuje bezpośrednio do 3018 pro cnc, nawet jeśli ma. Więc musimy wymyślić pinout i zrobić adapter - co jest trochę irytujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 739
    • Ft41 409
    • Ft8 279
    • Ft3 676
    • Ft1 494
    • Ft9 194
    • Ft4 412
    • Ft2 571
    • Ft4 412
    • Ft4 043