Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(110)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(110)
    • 5 Star(103)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    Naprawdę dobrej jakości kieszeń. O wiele lepsze niż inne plastikowe czy aluminiowe. Obcisłe zatrzaski i wymienne wkładki. Recenzję i porównanie na YouTube można znaleźć na kanale 'haokeed on Wood'. Tylko mały problem z wiertłem, nie był ostry i miał ślepą krawędź, jak pokazano na zdjęciu. Otrzymane w ciągu 10 dni i żadnych problemów podatkowych!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Szybka wysyłka, solidne pakowanie. Dobra jakość, ale uszkodziłem 1 śrubę w opakowaniu. Wtyczki są wykonane z plastiku. Istnieje również pewna różnica kolorów w niebieskiej podstawie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Otrzymany bardzo szybko i w dobrym stanie, będzie musiał zobaczyć, jak działa, ale jak dotąd pod wrażeniem jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Dobry produkt szczególnie bardzo dobry materiał odporny na szorstkość, jestem zadowolony z zakupu służy mi do moich prac. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Bardzo dobre zakończenia. Solidne i praktyczne. Szybka dostawa. Rekomenduję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Bardzo dobra jakość. Świetna wydajność. Polecam bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Wytrzymała jakość budowy z mocnym zaciskiem. Szczerze, dość zaskoczony jakością za tę cenę! Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Bardzo dobra produkcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale wygląda bardzo dobrze i masywnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Dobra jakość, szybka dostawa. Bardzo się cieszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 811
    • Ft3 523
    • Ft23 270
    • Ft7 755
    • Ft21 155
    • Ft24 681
    • Ft14 807
    • Ft12 209
    • Ft10 377
    • Ft8 106
    • Ft18 132
    • Ft19 039
    • Ft29 263
    • Ft11 986
    • Ft5 639
    • Ft5 990
    • Ft21 155
    • Ft1 829