Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(141)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(141)
    • 5 Star(130)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/03/2021

    To moja trzecia próba. Poprzedni model, niestety, działał maksymalnie przez półtora roku. Mam nadzieję, że to potrwa dłużej. Kiedy przyzwyczaisz się do widoku temperatury wody, trudno odmówić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Daje imperatyw i czas w kilka minut. Dźwięk nie jest słyszalny. Potrzebuję dobrej wody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Byłem w stanie przetestować produkt przez długi czas nadal przy użyciu go i jestem bardzo zadowolony, że udostępniłem go na moim kanale YouTube i sprzedawca dostarczył mi produkty do ręki w krótkim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • npxVIP5
    GR
    28/01/2021

    Bardzo dobra i szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość. Działa doskonale, pokazuje temperaturę właściwą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    To drugi, który kupiłem. Pierwsza trwała ponad pół roku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Bardzo przydatny termometr prysznicowy.Ulepszona wersja ze wskazaniem koloru.Łatwy montaż, łatwy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Bardzo przydatny produkt Umiar i czasomierz Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2020

    Przesyłka dotarła całkowicie rozbita. Jakiś luźny kawałek. Urządzenie wydaje się działać dobrze, chociaż wydaje dziwny dźwięk. Funkcja czasu jest interesująca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    Good day. My cargo was fine. I am very satisfied. I can only recommend that vendor. I will definitely order the order. Well thank you. Delivery to Slovakia in 20 days.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 955
    • Ft3 321
    • Ft4 476
    • Ft15 034
    • Ft2 876
    • Ft11 515
    • Ft7 387
    • Ft8 865
    • Ft2 556
    • Ft3 468
    • Ft7 035
    • Ft3 692
    • Ft4 431
    • Ft52 470
    • Ft6 651
    • Ft4 060
    • Ft11 035
    • Ft17 734