Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1340)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1340)
    • 5 Star(1151)
    • 4 Star(137)
    • 3 Star(40)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Świetnie!! przybyło na planie Próbowałem i na początku daje uczucie małych użądleń i może wydawać się bardzo irytujące, ale po chwili się przyzwyczaisz i staje się prawie przyjemne... Teraz o korzyściach nie wiedziałbym, aby dać ocenę, ponieważ używałem go bardzo mało... Zobaczymy później...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Przyszedł prawie 10 dni wcześniej w idealnym stanie.. Żywotność baterii jest wystarczająca dla dwóch zastosowań po 15 minut. Łatwy w użyciu.Wybór 6 różnych poziomów poprzez tłoczenie lub -..daje delikatne wibracje i wyładowania elektryczne na szyi...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Produkt jest bardzo dobry, co nie podobało mi się to, że przyszedł poplamiony mój produkt wyglądał, jakby pakowali go brudnymi rękami, ale produkt jest bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Działa trochę inaczej niż w instrukcji, brakuje przycisku MODE, ale można łatwo zobaczyć, jak to działa na nim. Uważam, że jest słaby nawet przy maksimum, chociaż nie podlewałem go przed użyciem, jak sugerowałem. Nadal z tym eksperymentuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Niezłe chwyty na szyi. Czujesz się jak igła w szyi. Ten model nie ma ogrzewania. Jednak po pierwszym użyciu boli mnie głowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Podobał mi się produkt, nadal w testowaniu trwałości baterii, ale za cenę było warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo dobry i bardzo miły produkt za tę cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Super, satysfakcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.89
    • US$53.99
    • US$69.99
    • US$68.99
    • US$30.59
    • US$76.49
    • US$19.62
    • US$50.99
    • US$38.66
    • US$16.66