Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Dostawa na Krym 22 dni. Towary pasują do opisu. Jeszcze nie sprawdziłem, mam nadzieję, że zadziała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Bardzo dobra jakość! Brak zakłóceń wideo, sprzedane osłony i dobrej jakości kondensatory! Obsługuje normalnie 6S, a teraz bez żadnych problemów przez 6 miesięcy! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Bardzo dobry esc. Obsługuje 6s z 2306 1750kv z dowolnym rekwizytem bez problemu. Dobra filtracja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Nie używałem go, ale słyszałem miłe rzeczy. czip F3 :p

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Bardzo dobry esc. Cienkie, mocne, dużo miejsca na lutowanie i prawie zero hałasu z kondensatorem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Bardzo dobry esc. Motory gładkie uchwyty łatwo 6s!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2020

    Dostarczone szybko w 2 tygodnie, do MSK. Jakość jest doskonała, na wygląd. Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Dobrej jakości RSG. Jest z kablami w dwóch długości, niskim nasadkiem esr, i kilkoma naklejkami w ładnym plastikowym pudełku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2020

    Wielki Esc, zamień moje stare esc 35A i był podłączony do kontrolera lotu Holybro Kajaki F7. Łatwy do lutowania, świetny układ. Działa moje silniki Emax 2306 1700kv bardzo dobrze i płynnie nawet z ustawieniami akcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    👍 - Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 432
    • Ft3 384
    • Ft7 386
    • Ft2 706
    • Ft2 706
    • Ft12 005
    • Ft41 994
    • Ft25 737
    • Ft28 108
    • Ft2 368
    • Ft3 722
    • Ft27 707
    • Ft29 555
    • Ft3 384
    • Ft14 899
    • Ft31 494
    • Ft5 231
    • Ft14 160