Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2020

    Bardzo lekki i dobry produkt wykończeniowy. Wygląda na to, że drewno może być trochę cięższe, lekkie drewno wydaje się kruche, ale nic w tym złego. Bardzo ciekawa zagadka, bardzo zabawna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2018

    Interesting riddle, easy to understand the goal but not obvious to solve. Nice way to pass some time or as a challenge in a party. The build quality is also good, smooth, no sharp edges or splinters in the set I got. Feels relatively strong and easy to handle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    To całkiem niezła zabawka. Mam je dla mojego 5 i 3 latka i bawią się nim od czasu do czasu. Nawet dorośli mogą się tym bawić, dopóki nie złamią kodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Świetny 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2020

    Mam nadzieję, że zainteresuje moją wnuczkę; artykuł jest zarówno pedagogiczny, jak i dostarczany bez uszkodzeń, dobrze zapakowany, na czas i na festiwal lipiec 2020.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RPDVIP3
    BR
    02/12/2019

    Divertido, porém difícil para crianças menores, que podem desistir facilmente da brincadeira. Não há um “manual” nem dicas de como completar o desafio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    Maravilha!! Muito satisfeita com o produto e a entrega que foi super rápida. Virei cliente!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2018

    Easy to solved when just loosely hold ring, rotating, and feeling your way up or down the center beam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2018

    Klasz kis játék ,már az egész család kezében megfordult, mindenkinek tetszett. A minősége is jó nem hullik szét.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 687
    • Ft9 749
    • Ft4 421
    • Ft2 687
    • Ft6 722
    • Ft2 904
    • Ft2 015
    • Ft2 351
    • Ft5 714
    • Ft4 173
    • Ft3 023
    • Ft5 041
    • Ft2 137
    • Ft16 811
    • Ft2 748
    • Ft2 244
    • Ft6 386
    • Ft20 846