Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 02/10/2020

    Naprawdę dobre okładki, ale dwie rzeczy są takie, że kiedy wysiadasz z samochodu, to może dlatego, że ich trochę luzu Nie jestem pewien

    Komentarze (3)
  • 28/05/2021

    Pokrowce są dobrej jakości, trzeba tylko dodać kilka elementów złączy

    Komentarze
  • 08/04/2021

    Są świetne!!

    Komentarze
  • 02/04/2021

    Tak się cieszę, że to było w DOBRY PIĄTEK. Dzięki

    Komentarze
  • 28/05/2021

    Obiekt zgodny z opisem

    Komentarze
  • 09/10/2020

    Idealnie, pasuje idealnie, jakość jest na miejscu spotkania, radzę.

    Komentarze
  • 26/09/2020

    Jednak nie zainstalowałem tych pokrowców po sprawdzeniu, każdy wydaje się być dobrej jakości materiału i wykonania montażu. Rury i szwy wyglądają na zakończone. Jest nawet panel oparcia siedzenia. Podoba mi się czarny i kawowy kolor i powinien dobrze komponować się z czarnymi samochodami. Czas wysyłki wynosił dziesięć dni i dotarł w dobrym stanie. Instalacja ma być prosta i dość łatwa. Każda osłona jest wyposażona w elastyczne taśmy trzymające, solidne plastikowe haki i spinacze typu klamra. Te opaski, haki i klamry są poza zasięgiem wzroku

    Komentarze (1)
  • 20/04/2021

    Bardzo dobrej jakości pokrowce na siedzenia (zamówiłem 2). Bardzo łatwy w montażu, hak z przodu rozciąga się pod siedzeniem i może zahaczyć o wszystko. 2 okrągłe/owalne plastikowe kółka są przepychane pomiędzy tylną resztą a głównym siedzeniem, a potem obracane jak kotwice, jak mucha guzikowa jest najłatwiejszym sposobem, żeby ci to powiedzieć. To na pewno skóra, jak tylko otworzyłam paczkę, i są na pewno wygodne, bardzo polecane

    Komentarze
  • 18/03/2021

    Bardzo szybka wysyłka. Byłem rozczarowany, kiedy otworzyłem pakiet i dostałem tylko jedną okładkę, myślałem, że to jedna para pokrowców. To powinno być dokładniejsze przed zakupem. Poza tym, dobre wykonanie.

    Komentarze
  • 12/03/2021

    Pasuje dobrze, ale dla dwóch samochodów nie jest tak idealnie, od kiedy kładziesz krzesło, aby pozwolić komuś usiąść na tylnych siedzeniach rzeczy, które utrzymują stałą pokrywę, wychodzą i trzeba je umieścić z powrotem na swoim miejscu.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,529
    • Ft2,645
    • Ft10,588
    • Ft4,116
    • Ft4,410
    • Ft20,002
    • Ft5,293
    • Ft6,175
    • Ft4,704
    • Ft4,116
    • Ft10,588
    • Ft7,352
    • Ft10,882
    • Ft2,645
    • Ft10,588
    • Ft5,881
    • Ft7,646
    • Ft7,940