Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2021

    Doskonały pruduk, ale był w plastikowej torbie. Kilka skafandrów i śladów na boku. Dla mnie to nie ma znaczenia, ale łatwo może być wygięty pod transportem. Pruduk wydaje się być dobrej jakości 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Paczka została dostarczona! Prawda poszła przez długi czas, ale przyszła i jakość jest doskonała!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Poród był dobry. Również pod wrażeniem jakości torów. Są bardzo ciężkie i silne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Wygląda na dobrą jakość i dotarł przed terminem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    Otrzymałem rzeczy w dobrze spakowanej torbie. Kiedy otworzyłam pudełko, bardzo ucieszyłam się z wysokiej jakości produktu. Czerwona anodyza jest bez skazy na obu zestawach, które kupiłem. Dla pieniędzy te rzeczy są wyjątkowe dobre wartości i myślę, że zamówię kolejne dwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Bardzo szybka dostawa (tylko 13 dni), opakowanie nie było tak dobre, tylko plastikowe torby. To dobrze, jeśli nie zamawiasz innych rzeczy, które mogą je podrapać, uszkodzić. Na przykład moje psy z ławki, które zrobiły kilka zadrapań i nacięcia. Nie zrywam umowy, ale komuś się to nie podoba. Wyglądają prosto W sumie jestem z nich zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Tego potrzebowałem, dobrej jakości i wykończenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Podoba mi się kolor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Dotarł bezpiecznie, choć nie dobrze zapakowany. Widziałem te długości zapakowane w tubki, ale moja była luźna w dużej plastikowej torbie. Bardzo zadowolony z produktu!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 625
    • Ft8 935
    • Ft11 915
    • Ft6 618
    • Ft5 294
    • Ft4 301
    • Ft5 294
    • Ft19 861
    • Ft1 907
    • Ft5 625