Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/04/2021

    Moje zamówienie przyszło dzisiaj. Byłem trochę zaniepokojony ich kolorem czerwonym i czy będzie się łączyć z moją Honda VTX 1300 Retro czerwień, ale pasują do koloru reklamowanego. Muszę przyznać, że byłem pod wrażeniem. Chociaż jeszcze ich nie zamontowałem, by potwierdzić wytrzymałość tych twardych toreb, wyglądają dobrze i o wiele lepiej niż czarne, skórzane siodła, które teraz zamontowałem na rowerze. Nie mogę się doczekać, kiedy je zainstaluję...

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Looks and feels good. Easy fit for my 500cc vulcan. (almost too small) Sadly the mounting brackets had to be straightened in order to get the bolt from the bike through, but they do seem fine after i tightened the bolts, and bend them back

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    thank you ! is very nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2019

    looks very good. cant wait to apply them on my mototbike

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Az előrejelzésnek megfelelően érkezett, a doboz szállítás közben több helyen megsérült, de a termék belső védőcsomagolása miatt a dobozok nem sérültek meg. A fedélzsanérok valóban gyengék, de a többi eleme masszív. Én 20-ért kaptam szállítással együtt, úgy megérte, de 39243.-Ft-ért már nem venném meg !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Jego niesamowite więcej Dan moje oczekiwania ...Pakowanie jest bardzo dobre i jakość jest wspaniałe ..... kocham kupić ponownie ten sam rodzaj wysokiej jakości produktów. 😍😍😍👌👌👌🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Naprawdę piękne i dobre wykonanie. Nie można znaleźć innych tak pięknych wydatków tak mało. Również wsporniki montażowe są solidne. Bardzo ładne chromowane części.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Przybyli w idealnym stanie. Światła nadal muszą być przetestowane, ale wydaje się w porządku. Cieszę się, nie zawaham się kupić ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Doskonały produkt i dobra obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    gyors szállítás, jó csomagolás, csak a termék szine nem a rendelés szerinti.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 911
    • Ft3 307
    • Ft4 412
    • Ft8 279
    • Ft4 775
    • Ft9 194
    • Ft5 492
    • Ft3 307
    • Ft2 940
    • Ft2 940
    • Ft9 235
    • Ft3 208
    • Ft5 094
    • Ft4 412
    • Ft3 676
    • Ft5 858
    • Ft5 126
    • Ft67 327